ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 247
  • 798
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Преоткрих четенето преди 6-7 години. В момента предпочитам книги за личностно развитие и психологически романи, в който може да се види характерът на героите през действията им в сюжета.

# 181
От както се помня, винаги чета. Много, много книги...
Навсякъде чета - в леглото, на дивана, в автобуса, в парка, на плажа.
Книгата първа влиза в куфара, когато тръгвам на път.
Любимия ми жанр са криминалетата, а любим автор Агата Кристи.
От съвременните - Александра Маринина.

# 182
Обожавам времето прекарано с книга в ръка, в последните години покрай майчинството много ми липсва....
Ценител съм на хартиените книги, рядко използвам електронни варианти.Започнах да чета около шест годишна, родителите ми ме записаха в местната библиотека,  която и до днес посещавам. Green Heart
В последните години предпочитам леки и разтоварващи четива- приключенски, чиклит, криминални, но като студентка четях предимно научна литература:bowtie:

# 183
Запалих се по четенето още от съвсем малка, когато моята майка ми четеше приказки. Днес любимият ми жанр е психотрилър и ужаси Simple Smile

# 184
Харесвами да чета ,защото си развихрям въображението Simple Smile .Харесвам да чета мистерии,крими,любовни и приключенски

# 185
  • Варна
От малка обичам да чета. Зора беше да почна, а после като ми хареса и нямам спиране.
Чета всякакви жанрове. Много харесвам исторически и книги за живота на велики личности.
Почитател съм на любовните романи.

# 186
Винаги съм обичала да чета, обичам криминални, любовни и фантастика, също не отказвам книга за развитие на духа и тялото🙂

# 187
В дома си винаги съм била заобиколена от книги и затова се научих да чета на 5. Любопитството към нови истории и светове ме подтикна.
Напоследък чета предимно съвременна европейска проза, както и книги за пътешествия.

# 188
  • Пловдив
Като ученичка случайно попаднах на книга, която ми беше толкова интересна, че не я оставих докато не я прочетох. Някак неусетно се пренесох в друг свят, съпреживявах заедно с героите от книгата. Така се роди страстта ми към четенето. За мен то е бягство от ежедневието, нови емоции и преживявания. Обичам криминални романи, трилъри.

# 189
От малка харесвам миризмата на нови книги. Като дете си събирах парички и си купувах книги с приказки. Сега харесвам  да чета всякакви романи.

# 190
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Страстта ми към четенето се зароди в ранна детска възраст, тъй като нямаше компютри и подобни забавления тогава, а се развличах с четене.Напоследък рядко ми се отдава това удоволствие.
Предпочитам книги свързани с психология покрай детето.

# 191
Майка ми работеше като библиотекарка и още от съвсем малка книгите присъстват в живота ми.Чета всякакви книги стига да са интересно написани.Даже наскоро четох поредица детски романи,които бяха много завлавядащи.

# 192
Започнах да чета на 5 години, както всички около мен и продължавам до сега. Любими са ми различни жанрове, които се редуват в различни моменти - криминални, трилъри, фентъзи и класика.
Опитвам се да запаля страстта към книгите и в детето си, но засега е с променлив успех.

# 193
Обичам мистерията, любовните леки романи.
Запалих се сама от скука на около 20 год. Simple Smile

# 194
Обичам да чета още откакто се научих, бях някъде около 5 годишна. Чета всичко, нямам любим жанр, но много обичам приказки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт