ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 246
  • 798
  •   1
Отговори
# 165
  • софия
Обикнах четенето на книги от малка, любимите ми жанрове са криминалета и любовни.

# 166
  • Димитровград
Много малка започнах да чета, защото бях любопитна да разбера какво пише в книжката за Дивите лебеди.
Сега обичам криминалета, саги, фантастика.

# 167
  • София
От малка обичам да чета. Приключенски, трилъри, фантастика, криминалета...

# 168
Моя дядо беше учител, той ме научи да чета и запали страстта ми към книгите.

# 169
Обичам да чета трилъри. Още от малка разглеждах книгите на майка ми с голям интерес.

# 170
  • Варна
Чета от много малка, баба ми ме научи да чета гладко още като бях на 6.Като тинейджър не обичах да чета,защото ме караха.Но след като приключих с образованието си ,четенето се превърна в страст за мен,както и купуването на книги / като пристрастена съм/ . Любим жанр са ми трилърите.

# 171
  • София
Не помня от кога чета. Всеядна съм. Обожавам поезия и биографии.

# 172
  • югозапад, под "Марков камък"
За мен четенето е като дишането! Нещо, без което не мога.
Почти всичко чета няма значение жанра какъв е, важното е книгата да ме грабне.

# 173
Правя го, откакто съм се научила да чета - чудесно е. Харесва ми да чета разкази, романи, поезия. Вуйчо ми има домашна библиотека, по - голяма от градската и там прекарвам с часове. Изключително преживяване!

# 174
Класната ми ръководителка тогава ме запали. Обичам да чета криминалета, трилъри.

# 175
Четенето беше единственото ,което ме откъсваше от живота около мен.Други светове,  в които  *бягах* от ежедневието -много обичах фантастиката,пътеписите,приключенските книги.Сега чета исторически четива и кулинарни книги.

# 176
Бях доста затворено и срамежливо дете, стоях си  много вкъщи и четях приключенски романи. Сега обичам криминалета и трилъри.

# 177
Чета книги от малка, може би бях на 7 години, когато ме научиха моите родители. Те също четяха много и имаме богата библиотека. Предпочитам приключенски и исторически романи.

# 178
От малка обичам да чета. Първо се влюбих в света на Карл Май и Винету... После заобичах трилър и хорър романите.

# 179
  • София
Обичам света на книгите.Всеядна съм.Класика,поезия,съвременни романи:любовни,исторически,криминални,биографии,за самоусъвършенстване и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт