ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 245
  • 798
  •   1
Отговори
# 150
  • При децата ми
Обичам да чета от малка. Майка ми много чете и винаги ни е давала пример с това. Чета всякакви жанрове без фантастика.

# 151
Разбрах, че обичам да чета след като за кратък период почти на един дъх прочетох няколко романа. Обожадам любовни романи.

# 152
За мен четенето на книга е удоволствие, несравнимо с друго. Обичам биографии и исторически романи.

# 153
Една от първите книги в детството ми, които прочетох, беше „Птиците умират сами”, впечатли ме тогава и след нея прочетох ощо няколко класики, като „Отнесени от вихъра”, „Брулени хълмове”, „Вечната Амбър”.
Сега с възрастта установявам, че обичам книги с реални истории, но не исторически, а съвременни.

# 154
Обичам да чета от малка.Любим жанр са ми криминални романи и трилъри.

# 155
Страстта ми към книгите се зароди още в детството.Попринцип чета всякакви жанрове,но ако трябва да избирам бих казала приключенски,романтични романи,а защо не и криминални.Също обичам да чета книги за самоусъвършенстване Simple Smile

# 156
  • Хасково
Страста ми към четенето на книги се роди от моят баща.Обичам да чета исторически романи.

# 157
Чета от малка, но в студентските години позанемарих това удоволствие, което се прероди отново, когато срещнах моята половинка. Любим жанр - криминалета, трилъри, като цяло обичам динамични книги, които те карат да ги прочетеш, без да ги оставяш.

# 158
  • Варна
Обичам да чета от малка. Любими са ми трилъри и криминални романи.

# 159
  • София
Обичам да чета от малка. Чета много и разнообразна литература. Интерес представлява за мен научно-популярната литература, с насоченост история, психология, философия, естествени науки и др. Обичам да чета и художествена литература - трилъри, биографии и др.

# 160
  • Sofia
Чета от дете. Не помня конкретна причина, довела до страстта ми към четенето. Винаги съм обичала да чета. Всякакви жанрове обичам да чета.

# 161
Как се роди страстта ви към четенето и кой е любимият ви жанр?

Майка ми и учителките ми по литература  запалиха любовта ми към книгите, чета още от малка. Любим жанр са ми любовните романи и трилърите.

# 162
  • София
Четенето ми е като навик от детството - просто тогава за да научиш нещо - трябваше да го прочетеш. Сега обичам да чета чиклити и романтични книги.

# 163
  • Русе
Обичам любовни романи, исторически. Сестра ми беше купила книги. Видях от зад на книгата  за какво се разказва и ми стана интересно.

# 164
Обичам да чета от малка, родителите ми четяха доста и имаме голяма библиотека. В момента любимите ми жанрове са трилър, криминале, усъвършенстване и здраве.

Общи условия

Активация на акаунт