ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 243
  • 798
  •   1
Отговори
# 135
Страстта към четенето в мен  се провокира от моя дядо, който още от малка ми четеше приказки, а на по-късен етап проявих интерес да мога да си ги чета сама. Чета предимно криминални, любовни романи, както и книги с елементи на психология.

# 136
Заобичах четенето при интереса към тялото и ума ми. Започнах да чета доста психология и продължавам и сега.
Любим жанр психология.

# 137
  • София
Израснах в къща пълна с книги от всякакви жанрове, но най-силно ме впечатлиха романите на Шарлот Бронте и Панас Мирни.

# 138
До преди 2 години винаги съм била на приливи и отливи.Харесвам любовни романи и от време на време прочитах по една книга.
От както открих,че мога да чета на лаптопа и на телефона чета постоянно.
Открих,че много обичам да чета и се разтоварвам много добре с хубави книжки.

# 139
Четенето е единственото нещо,с което успешно се разтоварвам, релаксирам и откъсвам от реалния свят! За съжаление в това забързано и динамично ежедневие все по- малко време остава за четене. Харесвам всякаква литература!

# 140
От малка обичам да чета. Четенето ме успокоява и е любимото ми бягство от ежедневните проблеми.
Чета предимно романи - социални, любовни, криминални.

# 141
  • Варна
Като малка, не исках да чета изобщо Simple Smile В края на първи клас майка ми ме накара насила да прочета "Пипи Дългото чорапче" на глас. И, както сричах, изведнъж и съвсем неочаквано за мен, се озовах във Вила Вилекула и заживях с Пипи. И от този миг нататък не мога да спра да чета. Все едно живея хиляди животи. Обичам да чета!
Любимият ми жанр е фентъзи - харесва ми да вярвам, че митичното и реалното наистина е срещат понякога Simple Smile

# 142
Обичам да чета и имам голяма бибилиотека у дома.Предпочитам пътеписи,фантастика.

# 143
Чета от малка и това беше начин да се пренеса в друг свят. В различни периоди съм чела различни жанрове. Напоследък все по-често посягам към книги, свързани с психологията и човешките взаимоотношения.

# 144
Като малка изобщо не ми вървеше четенето - знаех буквите от 4-5 годишна, учеха ме да чета, но изобщо не ми беше любимо. "Пипи дългото чорапче" беше най-тегавата книга Laughing
А съм израснала в дом с много и различни книги, при баба ми и дядо ми имаше още повече книги. Толкова много и толкова различни една от друга.
След това към 10-11 клас сама изявих желание да чета и не съм спряла до ден днешен. Не мога да остана без книга.
Нямам любим жанр, не искам да се ограничавам  - трилъри, психотрилъри, мистерии, поезия; психология и самоусъвършенстване; чиклит и т.н.

# 145
  • София
Баща ми запали любовта ми към книгите, чета още от малка. Любим жанр са ми криминални романи и трилъри.

# 146
Когато бях малка баба и дядо много ми четяха за лека нощ. Пренасях се в други светове и все още е така, много развива въображението. Чета романи, пиеси, фантастика, дори и фентъзи... а Жул Верн, няма книга, която да не съм прочела ❤ страхотен романист!

# 147
  • София
Обичам да четенето още от детските си години. Чета всякакъв жанр, но в последните години наблягам на романи от съвременната световна и българска литератур, както и романизирани биографии

# 148
Харесвам художествена литература/романи, криминални и приключенски книги. Страстта към тях се отключи май с поредицата за Винету, после подпуках каквото имаше в домашната библиотека - Конникът без глава, Роб Рой, Червеното пони ... Simple Smile

# 149
От малка съм привлечена към приказни светове, както и към вътрешният свят на човек. Обичам да чета фентъзи, sci-fi, психология.

Общи условия

Активация на акаунт