ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 241
  • 798
  •   1
Отговори
# 120
Обичам да чета от ранна детска възраст. Любими жанрове - разкази, поезия, специализирана литература.

# 121
Обичам да чета от малка. Книгата, която събуди страстта за четене, беше "Брулени хълмове".  Сега предпочитам криминални.

# 122
От малка обожавам книгите.Страста към тях започна с детските приказки.Мета книги на всякаква тематика,но любими са ми криминалните.

# 123
Обичам да чета от ранна детска възраст, баба ми ме запали и научи да чета още преди 1ви клас
Обичам да чета любовни, детски и напосследък специализирана литература за развитието на децата, защото имам малка дъщеря на 1.7г

# 124
Обичам да чета от дете, поглъщах всичко което ми попадаше, понякога и неподхоящи за възрастта ми книги. Предпочитам криминалета, трилъри.

# 125
  • София
Чета от много, много малка, тъй като баба ми е начална учителка, и ме научи на буквите още преди първи клас.
Любими книги имам страшно много, може би руската литература е най-любимата ми среда, независимо дали класическа, соц, или по-съвременна. Любима книга - "Майстора и Маргарита" на Булгаков, колкото и клиширано да звучи.
В последните години чета много турска литература също, тъй като се интересувам от страната и културата - Орхан Памук, Елиф Шафак, Ахмет Юмит, и още много, много други.

# 126
  • София
Започнах да чета в по-осъзната възраст, като дете беше по задължение, сега не мога без книга. Сякаш най-много ми допада динамиката в криминалните романи, много харесвам скандинавската литераратура.

# 127
  • Перник
Като по малка не обичах четенето, някак насила ми вървеше. След това в един период от живота ми четенето се превърна в много разтоварваща за мен процедура. Предпочитам криминални или любовно романи.

# 128
Чета от петгодишна, в къщата ни имаше много книги. Нямам любим жанр, имам любими автори. Влекат ме антиутопиите и сатиричните.

# 129
Обичам да чета от дете, с книгите се пренасям в друг свят. В различни периоди съм харесвала различни жанрове, не мога да кажа за някой, че ми е любим.

# 130
Чета почти откакто се помня. Много бързо преминах през детските книги и започнах да чета по-сериозна литература. Любими са ми криминалните романи.

# 131
Започнах да чета книги откакто навърших 7. Чета всякаква литература, спрямо настроението.

# 132
Чета от дете, нямам спомен за конкретен момент когато съм започнала. Приемам го като естествен процес, а не като постижение. Чета предимно трилъри.

# 133
  • у нас
От малка чета. Обичам автобиографии на известни личности, приказки и всичко, което ми е интересно.

# 134
  • Пловдив
Отдавна ми е страс в свободното време да чета книги. Така и не свикнах да чета от четец, обичам си книги хартиен носител. Обичам романи, трилъри и приключенски книжки.

Общи условия

Активация на акаунт