ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 240
  • 798
  •   1
Отговори
# 105
  • Плевен
Books Как се роди страстта ви към четенето и кой е любимият ви жанр?
Обичам да чета от дете, тогава четях всичко, което имахме, ходех по библиотеки...След това продължи и страстта ми, обичам да чета криминалета, фантастика, дори и любовни ако имам настроение...Smiley

# 106
Започвам отзад напред - много харесвам криминалните романи и именно покрай тях, а по-точно покрай романите на Агата Кристи се зароди страстта ми към четенето. Вземала съм и други жанрове, но криминалетата са моите книги.

# 107
  • на последния етаж
Любовта ми към четенето се роди благодарение на дядо ми. Обичам приключенски, криминални, фентъзи, магически реализъм.

# 108
От 7 годишна чета! Баща ми много четеше и исках и аз. До 8 ми клас бях прочела над 1000 книги. Обожавам да чета хубави криминални книги. От малка си имам навик всяка седмица да купувам поне 2 книги. Така никога не оставам без нова книга за четене. Според мен няма значение кога си започнал, ако си попаднал на правилната книга, никога няма да спреш да четеш!

# 109
От майка ми. Любимите ми жанрове са криминални и любовни романи.

# 110
Още от дете чета много.Прочитах всичко от списъка за лятото и още даже...Обичам много криминални, фентъзи, понякога любовни, за да си почина от ежедневието.

# 111
Обичам да чета от малка. Любими са ми приключенски, криминални и любовни романи.

# 112
От дете, четях всичко, което ми попадне. Сега купувам книги в големи количества и продължавам със страст да преоткривам нови светове. Любим жанр- криминални романи, книги на историческа тематика и книги за изкуството.

# 113
Преоткрих четенето, когато бях в университета, спасявах се за малко от лекции с любовни романи и българска класика... и до днес не спирам да чета.

# 114
  • София
Любовта ми към книгите се появи в мен като бях малка. Любимия ми жанр е ужас, мистерия,криминални.

# 115
От малка чета много, любим жанр : фентъзи,  трилър и хорър.

# 116
От малка обичам да чета. Любимите ми жанрове са трилър, исторически романи.

# 117
Винаги съм чела, помня като малка лятната ваканция при баба и дядо първата ми работа беше да отида в градската библиотека и да си взема книги. Обичам разнообразна литература, всеки жанр дава много.

# 118
  • София
Бях на 5 г., когато баба ми ме научи да чета и се започна - детски книги, библиотека за ученика, класика, поезия, проза. Влюбих се в книгите.
Предпочитан жанр са ми трилъри, криминални, мистерии, психотрилъри. Обожавам Стивън Кинг, но винаги се радвам и на книгите на Тери Пратчет и на Толкин.

# 119
Четенето е бягство за мен. Харесвам философски книги и специализирана литература.

Общи условия

Активация на акаунт