ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 232
  • 798
  •   1
Отговори
# 90
Обичам да чета още от дете,не мога без книга .Всеки ден чета може да са 2 страници.Но не мога без да чета.Заспивам с книга в ръка.

# 91
Любимото ми време е с интересна книга, любимите ми автори са Даниел Стийл, Нора Робъртс, сандра Браун.

# 92
Открих удоволствието от четенето чак в гимназията. Мразех задължителните списъци, които ни даваха всяка година в училище
Сега чета основно романи

# 93
Разпускам вечер с четенето на книга.

# 94
Покрай децата и грижите за тях бях забравила какво е да се потопиш в света на книгите. Страстта ми се върна след като открих приложение за сваляне четене на книги на телефона. Много е удобно. Нямам любим жанр. "На изток от Рая" ми легна на сърце. А от автобиографията на Чарли Чаплин съм много Впечатлена. Горещи препоръчвам!

# 95
Страстта ми към книгите се зароди в детските ми години, когато всяка вечер ми четяха приказки. Любим жанр-криминале, мистерии.

# 96
Хм, мисля, че съм се родила с любов към книгите. От както се помня съм заровена в някоя книга и не мисля, че тази страст ще ми мине някога. Експериментирам с различни жанрове, не знам дали имам конкретен любим.

# 97
  • София
Обичам да чета от малка. Любимите ми жанрове са фентъзи, трилъри и криминални романи.

# 98
  • Пловдив
Нямам спомен как се зароди страстта към четенето. Но помня, че имахме огромна библиотека, нашите се редяха на опашки за хубави книги и такива имахме много.Помня после как съм малка и непрекъснато питам майка ми, "кажи коя книга да прочета"? Прочитам я и следва отново:"Сега коя книга да прочета" и т.н. Обожавах да чета! Любимият ми жанр е фантастика.

# 99
  • ...
Чета от малка. Има книги, които съм препрочитала безброй пъти през годините. Любим жанр в последно време е  криминалната литература, но в списъка ми с любими книги има от почти всеки жанр.

# 100
Бях в 5-ти клас, когато учителката ми по български език ни разказваше за една книга. Намерих я, прочетох я и от тогава не съм спирала да чета. Любим жанр са ми класическите, фентази и приключенски романи.

# 101
  • Sofia
От както мога да чета не съм спряла Blush започнах с домашната библиотека-Български народни приказки,Патиланско царство,Ян Бибиян и т.н.
Сега чета всичко,което ме грабва и се опитвам и детето да науча,че е по добре носа в книгата,отколкото на таблета Grinning

# 102
Обичам да чета от малка. Любими са ми почти всички жанрове.

# 103
В детските ми години. Любимият ми жанр е крими.

# 104
  • Свищов
Научих се да чета на 4-5 години и като дете това беше един от методите за справяне със скуката и самотата. Обичам да чета криминални и любовни романи, но работата ми изисква четене на научна литература.

Общи условия

Активация на акаунт