ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 230
  • 798
  •   1
Отговори
# 75
Баща ми чете много и аз ,, прихванах " от неговата страст към книгите. Любимият ми жанр- трилър.

# 76
Чета от малка. Родителите ми обичаха книгите и ме запалиха по четенето. Чета почти всякакви жанрове, но любими са ми хорър, трилъри и фентъзи/фантастика.

# 77
  • София
Когато бях малка дядо ми четеше много книжки.
Нямам определен жанр за четене. Ако книгата е написана добре я прочитам веднага.

# 78
Обичам да чета и за ме е наказание да трябва да огранича четенето.
Чета всичко, винаги намирам нещо полезно и интересно в прочетеното.

# 79
Аз съм от писателски род, а и вкъщи винаги е имало много книги. Любимият ми жанр е историческият.

# 80
  • Благоевград
Как се роди страстта ви към четенето и кой е любимият ви жанр?

Още от малка започнах да чета, даже си водих и читателски дневник. Любовта ми към четенето остана и до днес. То ме разтоварва, успокоява и ме пренася в един по-интересен и вълнуващ свят. Харесвам различни по жанр книги, но предпочитам жанра трилър/мистерии.

# 81
Като малка обичах да чета книги, след това прекъснах. Сблъсках се с един любовен роман и реших да си закупя Kindel за да чета по-лесно и вече 7г. не спирам да чета и да търся нови, и нови книги.
Като любим жанр може би любовни романи, трилъри, криминални а в последно време чета книги за личностно развитие.

# 82
  • София
Моите родители винаги много са четяли книги. Явно личния пример ми е повлиял. Чета основно криминалета.

# 83
Баба ми беше Учителка по български език Simple Smile. Научи ме да чета на 5 години. На 6 тръгнах на училище. Винаги съм била заобиколена от книги.
Любими са ми книгите в сферата на фантастиката и фентъзи.

# 84
Психотрилъри, любим ми е ,, Мълчанието на агнетата"

# 85
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Като дете не успях да се запаля па четенето на книги, все беше насила.
В университета някак от самосебе си се роди тази нужда в мен. Прочетох доста книги от тогава, и до сега чета. Разтоварва ме и обогатява речниковият ми запас.
Най-много обичам фентъзи и фантастика, като жанр в писането.

# 86
Започнах да чета от малка,първо родителите ми много ми четяха ,като тръгнах на училище се записах в градската библиотека.
Обичам криминалета,фентъзи и научна литература.

# 87
От малка обичам да чета!Книгите ме пренасят в друг свят,преживявам всичко с героите!Любими жанрове са ми историческите романи и приложната психология.

# 88
От дете обичам да чета. Баба и дядо имаха служебна библиотека и често ме водеха там. Радвам се, че и дъщеря ми се запали по книгите. На 5 години се научи да чете и това й е до днес от любимите занимания.
Обичам криминални романи, класическа литература, както и класическите детско-юношески книги.

# 89
  • Бургас
Чета от малка. В последните години любими са ми фентъзи и фантастиката.

Общи условия

Активация на акаунт