ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 218
  • 798
  •   1
Отговори
# 60
Обичам да чета. Напоследък малко на периоди, чета месеци, после спирам за няколко седмици, после пак.
Чета основно исторически, приключенски романи, фентъзи, фантастика, криминалета. Не се научих да харесвам поезия.

# 61
  • Пловдив
Страстта ми към четенето е от както се помня,убедена съм ,че се поражда от примера в семейството.Майка ми продължава да чете и до днес,ние със сестра ми също,както и нашите деца.Жанр любим нямам, чета според настроението ми,но определено предпочитам книги на хартия!

# 62
  • Пловдив
Чета от малка и до сега не съм спирала. Образованието ми е свързано с книгите, а сега и професията ми.
Обичам да чета книги по психология, възпитание, исторически романи, енциклопедии.

# 63
От детските книжки, които ми четяха като малка. Много обичам книгите, като предпочитаният от мен жанр е крими/трилър.

# 64
  • София
Чета от четиригодишна. Чета по много и най-различни жанрове, но като че ли най-любими са ми трилъри и криминални.

# 65
Преди години нямаше такива занимавки като интернет и социални мрежи - единствено игрите навън и четенето. И така четенето се превърна в основно занимание за мен, а любимите са криминални и шпионски.

# 66
Заобичах четенето по примера на моите родители. Любимият ми жанр са трилърите.

# 67
Обичам да чета от малка.
Нямам любим жанр. Чета всичко, което ми хареса.

# 68
От малка обичам книгите, защото много ми четяха приказки, още преди да мога самата аз да чета. Сега обичам най-много да чета биографии и романи.

# 69
Харесвам исторически, криминални и фентъзи романи. Обичам да чета от малка.

# 70
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чета от дете, обичам книгите защото всяка книга открива пред мен нов свят - различен, пъстър, тъжен, фантастичен....
Товае любов за цял живот. Simple Smile

# 71
Любовта към книгите ми я предаде майка ми,не помня някога в чантата и да е нямало книга.Любим жанр нямам,зависи от настроението.Може би вече от година започнах да препрочитам класиците.

# 72
  • Далечният изток
Първият ми досег до книгите беше на 5 години, когато се научих да чета, и ги заобичах благодарение на дядо ми и баща ми. Харесвам трилъри, криминални романи, през последните години психологическа литература.

# 73
  • София, Дружба 2
От дете чета, а любими са ми криминалните романи.

# 74
Страстта ми към четенето се зароди след една книга наречена Гоапо, когато бях в началното училище. Имам много любими книги от различни жанрове.

Общи условия

Активация на акаунт