ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 585
  • 798
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Обичам да чета любовни романи. Четенето ме пренася в друг свят.📖

# 586
Страстта ми е от дете, когато книгите бяха малко и ги гледахме като истинска ценност. Появата на нова книга беше празник.
Обичам различни жанрове - напоследък чета книги за здравето и начина на живот, а и хубави художествена литература.

# 587
  • В страната на бурите
Баща ми ме научи да чета, когато бях на 2-3 годинки, после съм била атракция за хората по улицата, четейки надписите по спирките и магазините. Като дете любимото ми място беше читалнята-библиотека до блока, всеки ден след училище се отбивах. Тогава, мисля, се е родила и страстта ми към книгите.
Любимите жанрове са много, но обичам книгите за пътешествия и различни култури. Напоследък чета доста и криминални романи.

# 588
Обожавам трилърите, Сидни Шелдън ми е един от любимците.

# 589
Любими са ми приключенските и приказките. Обичам книгите от малка.

# 590
  • Русе
Обичам да чета книги от малка. Предпочитам криминални, трилъри, фентъзи и любовни романи.

# 591
Здравейте,чета криминални романи,трилъри,фентъзи

# 592
Може за някой да прозвучи странно или пък смешно, но като малка никак не обичах да чета! Любовта ми към книгите се появи едва, когато родих първото си дете. Нямах търпение да заспи и да се пренеса в друг свят, света на героите в книгите.
Харесвам биографични и криминални книги, но покрай възпитанието на трите ми деца се пренасочих към книги за здраве и психология.

# 593
  • Варна
Обичам да чета и във всяка свободна минута го правя с голямо удоволствие. Харесвам исторически романи, криминални и заплетени трилъри, а за развлечение през безгрижните летни дни вълнуващ любовен роман.

# 594
Обичам да чета исторически книги.

# 595
Как се роди страстта ви към четенето и кой е любимият ви жанр?
Не помня кога се е родила страстта към четенето. Може би генетично ми е предадена по бащина линия. Всички по тази линия обичаме книгите. Simple Smile
Най-обичам да чета криминални романи, а най-често чета детски книжки. Wink

# 596
Обичам да чета книги, които ме пренясат в друг свят - фантастика. Манията по четене на книги започна с Хари Потър в ученическите ми години.

# 597
Обожавам да чета. Моята страст дойде от една книга тайната на Ронда Бърн! Която съм я чела няколко пъти, след нея прочетох стотици книги на подобна тематика, защото са ми много интересни. Но от тинейджърка обичам да чета много!!!

# 598
Смисълът е в това, да научаваш нови неща, да съпреживяваш и усещаш чужди емоции, да виждаш нещата от друга гледна точка. Харесвам Хорхе Букай, но и Никълъс Спаркс Simple Smile

# 599
  • Варна
Аз съм израснала в дом, пълен с много книги. Любовта ми към четенето е от съвсем ранна възраст. И досега чета във всеки удобен момент, направо съм пристрастена. Любимите жанрове се менят с годините -приказки, приключенски, класика , научна фантастика, фентъзи, криминалета, езотерика, специализирана литература. Напоследък книги предимно за личностно израстване и финансова култура.

Общи условия

Активация на акаунт