ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 584
  • 798
  •   1
Отговори
# 600
Изобщо не помня кога се влюбих в четенето. Помня се все заобиколена от книги.

# 601
Обичам да чета,защото някак си се пренасям в друг свят.Харесва ми да чета любовни романи и психологически книги.
Също една от любимите ми книги е на Ронда Бърн “Тайната “

# 602
Любимо занимание!

# 603
Обожавам да чета. Баща ми е човека, който запали страстта ми към книгите, и който до ден днешен я подхранва. Любимият ми жанр е трилър.

# 604
Обичам да чета ат малка. Харесвам книгите, които ме завладяват и изчитам на един дъх. Обожавам да чета романтични и криминални романи.

# 605
Книгите ме направиха пътешественик,пътуването ме върна обратно към книгите...
Любим жанр психотрилъри 😁

# 606
  • Плевен
Израснах в дом с голяма библиотека, потъвах в приказките на Братя Грим от малка. Сега за съжаление не успявам да отделям много време за четене, но обичам романтични истории и класически романи.

# 607
Започнах да чета по-усилено преди няколко години. Предимно любовни романи и трилъри и мистерии.

# 608
Любовта и страстта ми към книгите се появи когато бях дете. Тогава четях "Пипи Дългото чорапче" и искрено се вълнувах. Любимият ми жанр са романите.

# 609
Откакто се помня все чета, имахме огромна библиотека. След това работех в печатница като графичен дизайнер и постоянно бях сред книги - набирах, оформях... Сега само чета - романи и трилъри са ми любимите.

# 610
  • София
Най-много обичам да чета криминални романи. Последните години приказки и вълшебства откакто почнах да чета на детето, всичките тези вълшебства ме пренасят в друг свят.

# 611
Страстта ми се появи, чрез книгите на Стивън Хокинг. Любимият ми жанр е Научна фантастика.

# 612
От малка чета,а любимите ми жанри са исторически,езотерични,художествени,психологически Simple Smile

# 613
От малка обичам да чета, защото се пренасям в друг свят. Любими са ми любовни, приключенски и приказки.

# 614
В училище бях сред най-активните посетители на библиотеката ни.Взимах си различни по жанр книги и четях много.Много често като дете влизах в книжарниците да усещам аромата на хартията и разгръщах новите книги с вълнение.
За рожден ден някога беше задължително да се подаряват книги.Израснала съм с много книги и у дома.Книгата винаги е била на почит в семейството ми.
И до днес понякога купувам книга за подарък на хора,които знам че ще я оценят.
Жалко е,че на днешно време младото поколение все повече се отдалечава от усещането,което ти носи да държиш хубава книга в ръце.

Общи условия

Активация на акаунт