ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 583
  • 798
  •   1
Отговори
# 615
Мнооого обичам да чета, не обичам скучната литература от университета, не че е толкова скучно, но с хубава книга обичам да разтоварвам.Харесвам романи на български автори, нещо свързано с нашите традиции и с български герои.Също така харесвам и книги за самопознание.

# 616
Страстта ми към четенето е още от детските ми години❤ От както се помня чета ❤ Обожавам български народни приказки ❤ Най - любимият ми жанр е историческия ❤

# 617
Харесвам почти всякакви жанрове, но любими са ми трилърите и мистериите. Любовта ми към книгите се роди още от детството, когато често ми подаряваха детски романи с твърди корици и хубави илюстрации, които препрочитах по 100 пъти.

# 618
  • Варна
Страстта ми към книгите, се върна, когато за една Коледа, синът ми, тогава малко момче, ми подари книга, със събрани пари от дневните му джобни. Беше страхотна и неочаквана изненада. Обичам да чета трилъри и леки романи. Редувам ги.

# 619
Страстта ми към четенето на книги се роди, още когато бях съвсем малко дете и все още не можех да чета. Всяка вечер мама и татко се редуваха да ми четат преди лягане, и тъй като все не ми беше достатъчно, само си мислех колко ли ще е хубаво, когато дойде време сама да чета. Любимият ми жанр са криминалните и шпионски романи.

# 620
Обожавам книгите. Предимно чета научна литература свързана с интересите от моята професия.

# 621
От малка обичах да чета детските книжки, забавляваха ме. Като пораснах, книгите ме откъсват от реалността, но обичам да трупам знания от биографичните книги.

# 622
Искам да допълня, че ми е любима приложната психология!

# 623
Обичам енциклопедии и Гьот, документални, приключенски и любовни произведения!

# 624
Чета от малка. Майка ми и по-голямата ми сестра постоянно купуваха и четяха книги. Та от там ще съм се запалила. Чела съм много неща, но през последните години ме вълнува приложната психология, духовното, самоусъвършенстването.

# 625
  • Пловдив
Като малка четях повече,в последните години не ми остава време много за четене.Но през последните 1-2 г покрай голямото ми дете,което обожава да чете,и аз се върнах към книгата.Обичам да чета романтични и мистериозни книги.

# 626
Страстта към четенето се формира в ранна детска възраст. Така беше и при мен..тогава четях главно приключенски романи, по-късно-детективски- Агата Кристи, Р.Чандлър /любим/, Чейс и др.
После хорър - Стивън Кинг и др.

# 627
В училище когато се състезава ме кой ще прочете повече книги. Любимия ми жанр е български народни приказки.

# 628
Обичам да чета от дете и любими са ми детските книжки.

# 629
По четенето ме запали мама с разказите за чудни светове. Харесвам фентъзи и леко романтични сюжети. Без прекалена сладникавост.

Общи условия

Активация на акаунт