ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 582
  • 798
  •   1
Отговори
# 630
В началните училищни класове. Харесвам трилъри, криминалета и фантастика.

# 631
Харесва ми да чета разкази , романи , поезия.

# 632
  • Кърджали
Баща ми ме запали по четенето. Любим жанр криминални

# 633
Страстта ми към четенето се роди още в първи клас, когато майка ми ме заведе и ме записа в обществената библиотека. Там, между рафтовете, се влюбих както в аромата на книгите, така и в безбройните светове, които открих между техните корици. Любим жанр нямам - харесвам да чета всякакви книги в зависимост от потребностите и настроението ми и всеки жанр ми е дал по нещо полезно Blue Book Book Closed Book

# 634
  • София
Любовта ми към книгата се зароди от романите на Майн Рид и Карл Май.Обожавам художествената литература и най-вече трилъри.

# 635
От скука едно лято на село намерих книгата Доктор Дулитъл. Баща ми я беше спечелил на ученически конкурс. От тогава не съм спряла да чета. Любимият ми жанр е фентъзи, но напоследък чета и романтични романчета, както и книги за пътуване и храна.

# 636
  • Пловдив
Страстта ми към четенето се роди благодарение на баща ми. Любими са ми приключенски и криминални романи Simple Smile

# 637
Още от дете, взимах книги от библиотеката, Карл Май ми беше любим

# 638
От малка обичам да чета, защото чрез книгите се пренасям в друг свят.
Предпочитам трилъри, приключенски и приказки.

# 639
От ранно детство обичам да чета книги, но страстта в мен към книгите се запали с навлизането в тийнейджърските години, защото нямаше с кого да говоря и книгите бяха мои наставници. Обичам да чета любовни романи, фентъзи и английски класики.

# 640
От малка обожавам да чета книги, страстта ми се породи още от първите ми прочетени книги. Обожавам да се пренасям в чужди светове, да мечтая. Любимите ми жанрове са романтичните, приключенските и криминалните романи.

# 641
От малка обичам да чета, любими жанрове са ми криминалните романи, трилъри, също така художествена литература и поезия

# 642
Страстта ми към четенето е откакто се помня - бяха ми подарили буквар или читанка още в предучилищна възраст и почти сама се научих да чета. Любими жанрове са ми исторически и съвременни романи, трилър, психология.

# 643
  • Б
Обичам да чета от дете. Любимите ми книги са фантастика, мистика, романите на Стивън Кинг.

# 644
  • Бургас
Откакто се научих да чета,от съвсем малка,обикнах света на книгите.
Всяка нова книга е нов поглед върху света,нова Вселена.
Любими жанрове са ми фентъзи, приключенски романи, класически романи,исторически романи,криминалните романи на Агата Кристи основно от този жанр...
Никога няма да ми омръзне да чета,обожавам да отворя книгата и да се пренесат в нейния свят.

Общи условия

Активация на акаунт