ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 248
  • 798
  •   1
Отговори
# 645
Научих се да чета на 5 годинки, защото моята баба в свободното си време прави 2 неща. Чете и плете. Та на мен ми беше много интересно да ми разказва за всяка прочетена книга, та постепенно научи и мен. Първо на азбуката, после и на магията на четенето.
Обожавам да чета романтични книги, както и приключенски.

# 646
  • В страната на чудесата
Обичам много да чета книги.Любими ми са трилъри и  книги за себепознание и самоусъвършенстване.

# 647
  • Бургас
Обожавам психологията и всички книги свързани с нея.

# 648
Харесва ми да чета разкази , романи , поезия.

# 649
  • Самоков
Страста към четенето я имам от детството си, напоследък най-обичам да чета исторически  книги.

# 650
  • София
Как се роди страстта ви към четенето и кой е любимият ви жанр? - От ученичка обичам да чета. Страстта ми може би идва от мама, която ми четеше книги когато бях малка. И тази страст продължава, защото книгите ти помагат да си развиеш речника, да се отпуснеш, да се пренесеш в други светове, да се обогатиш, да виждаш нови и нови неща и то по различен начин. Любим жанр нямам, но напоследък чета повече трилъри и заплетени истории. Не е толкова важен жанрът, колкото книгата да те грабне и да не искаш да я оставиш докато не я изчетеш цялата.

# 651
Занимавам се от ученическите години, когато започнах да чета учебната литература. Най-много харесвам биографичните книги, както и криминални, приключенски и романтични романи. Напоследък чета специализирана литература.

# 652
  • София
Моята любов към книгите започна, откакто се научих да чета. Винаги си ми е било голяма страст и продължава до ден днешен Simple Smile Зароди се от самосебе си Simple Smile
А любим жанр - ами много са Simple Smile))) Както обичам да чета приключенска, фентъзи, романтична или пък криминална (от типа книгите на Агата Кристи), така обичам и книги за пътешествия, дневници, биографии и разкази на интересни личности Simple Smile

# 653
Обожавам да чета книги. Чета от детска -юношеска възраст. Любимите ми произведения са пътеписи, разкази, съвременна проза, художествена литература, автобиографични, приключески и любовни романи. Разностранни са интересите ми. Книгата е роман, който ме грабва и пренася в различни светове.

# 654
Обожавам да чета любовни романи и криминалета. Любовта ми към книгите датира от тийнейджърските ми години.

# 655
Обичам да чета, това е един нов свят, работи въображението на 100%.Любимия ми жанр са фентъзи, трилъри и криминални книги.

# 656
Криминални романи с неочакван край Simple Smile

# 657
  • Пловдив
Обожавам да чета от дете, а човекът "запалил" ме за това е моят дядо Heart
В момента,  предпочитам трилъри - криминални, приключенски, екшън...

# 658
Като малка , не обичах да чета особено .. смятах го за задължение . Но след като достигнах една по съзнателна възраст , започнах да се интересувам от книги за себепознание , астрология, самолечение, йога,масажи , религия, психология, езотерична литератува .... абе всичко шантаво Simple Smile И така като гледам май самс съм се самонасочила
Не съм фен на ромати и прочие .

# 659
Страстта ми към четенето е от детска възраст и се появи и затвърди с разкриването на все повече хубави, запленяващи и увличащи книги.
Любимият ми жанр е трилър, криминален, мистерия.

Общи условия

Активация на акаунт