ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 244
  • 798
  •   1
Отговори
# 660
Страстта ми към книгите се роди малко по-късно през пубертета, когато по някакви причини се затворих в себе си и прекарвах много време вкъщи. Обичам фентъзи и приключенски романи.

# 661
Обичам приключенски романи.

# 662
Още като се научих да чета и в мен се породи страстта към книгите. Обичам класика, но в  последно време предпочитам да чета най-вече съвременна проза - романи, разкази.

# 663
От малка обожавам да чета. В момента любими са ми любовните и криминалните романи и биографичните книги.

# 664
Обичам да чета от малка. Любим жанр ми е романтичния.

# 665
Страстта ми към четенето датира от ранна детска възраст - майка ми ме запозна с "Приключенията на Лукчо", "Нилс Холгерсон" и "Приказки от цял свят", четейки ми ги преди сън, а след това аз сама започнах да си подбирам любими книги. Като тийнейджър обожавах да си прекарвам следобедите, заровена в някой исторически роман и честно казано, това занимание ми беше дори по- интересно от веселбите с връстници. Четенето все още е любимото ми хоби. Все по- често се улавям как си търся книга от жанра фентъзи. Интересни са ми и приключенските романи.

# 666
От малка обичам да чета книги. Любими жанрове са езотерика и класически романи.

# 667
Започнах да чета с удоволствие от момента, в който се научих да чета. Било е в първи клас. Всички у дома четяха много. Харесвам фентъзи, фантастика, криминални, приключенски книги, но чета и много други.

# 668
Чета от малка. Предпочитам романи и стихове.

# 669
Как се роди страстта ви към четенето и кой е любимият ви жанр?
От списъка за четене през летните ваканции като бях ученичка. Детска и художествена литература.

# 670
Страстта ми към четенето запали една приятелка като ми даде да чета Хари Потър и от тогава винаги имам поне по една книга винаги с мен. Любим жанр ми е фентъзи и любовни романи.

# 671
  • София
Страстта ми към четенето възникна в следствие от страстта ми към пътуването... обичам да чета пътеписи и книги за пътувания.

# 672
От малка чета. Любим жанр са ми исторически книги

# 673
  • Г. О.
Още от малка обичам да чета. Не знам как се е появила тази страст, сякаш винаги съм я имала. Това за мен е напълно нормално, надявам се и с децата ми да е същото. От малки им чета книжки, дано да отключи бъдещ интерес към тях. Обичам да чета трилъри и криминални романи.

# 674
Обичам да чета от малка. Любими са ми приключенски, исторически и любовни.

Общи условия

Активация на акаунт