ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 237
  • 798
  •   1
Отговори
# 675
Любовта ми към книгите е наследство от моята майка, която има огрома библиотека и винаги е с книга в ръка.
Много се запалих когато сама прочетох Пипи и Патиланско царство в края на първи клас.
Любими жанрове са ми исторически, приключенски и трилъри.

# 676
Любими са ми приключенски, криминални и любовни романи

# 677
  • София
Обичам да чета книги от ученическите години, най-вече любовни и исторически.

# 678
  • София
Чета, когато имам време и напоследък ми се случва това да е електронно. В днешно време е рядкост да отвориш нова книга и да усетиш мириса на новите страници и печат. Харесвам приключения, книги за здраве и психология. Последните месеци купувам основно детски книжки и всяка вечер чета минимум една приказка за лека нощ. Вече се оглеждам за нова с много истории.

# 679
Обичам да чета от малка, обичам книгите. Нямам предпочитан жанр.

# 680
Обичам да чета интересни книги без  значение жанра не е важен ,а е важно да ме грабне ,да не мога да я оставя докато не я прочета.

# 681
Майка ми допринесе за тази страст, като съвсем от малка ми четеше книжки и ми купуваше, когато се научих сама. Обичам исторически романи, трилъри и хорор Sunglasses

# 682
  • Стара Загора
Още, когато бях малка майка ми четеше книги всяка вечер и на всяка почивка.
Още тогава ми запали страстта към книгите и сега, когато имам време следвам нейният пример Books

# 683
  • София
Още от малка чета книги, всичко, което намирам за интересно си го взимам и прочитам. Част oт любимите ми книги са на Стивън Кинг, напоследък чета доста психология. Simple Smile

# 684
  • София-Младост
Всичко криминално, стига да не  е фантастика, е моето! И определени исторически романи.
Чета от малка, просто винаги ме е увличало, не помня как се е зародила тази страст.
Обичам мириса на хартиените книги в библиотеката:)

# 685
Венаги "открадвам"свободно време за четене! Единствения начин да се откъсна от ежедневието.Всякакъв жанр чета, стига книгата да е увлекателна!

# 686
Обичам да чета, защото така научавам това което ми е интересно или полезно - съответно чета книги, които са писани от специалисти в дадени области и споделят наученото с читателите си.

# 687
Обичам да чета от дете. Харесвам романи, трилъри. Общо взето всичко без пътеписи и автобиографии

# 688
  • София
Запалих се по четенето от многото книги с приказки в детските ми години. Имахме приказки на всякакви народи.
Сега обичам да чета романи.

# 689
Страстта ми към четенето дойде от родителите ми. Чета любовни романи, приключенски, криминалета и общо взето всичко, което ме грабне в зависимост от настроението ми в момента.

Общи условия

Активация на акаунт