ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 236
  • 798
  •   1
Отговори
# 690
Страстта ми се зароди докато се чудех какво да правя докато стоя на плажа, тъй като не ме свърта на едно мясро. Започнах да си нося книжки и четенето се превърна в моя страст, не само на плажа разбира се. Любимият ми жанр са историческите романи.

# 691
Майка ми и баща ми четяха много, когато бях малка. Четенето на книга ми изглеждаше естествено, като храненето и реших да опитам. Превърна се в единственото хоби, което ми остана от детството. Любими са ми хорър и хумуристичните романи и разкази.

# 692
  • Сф
Oт библиотеката вкъщи се запалих.Чета от 5 годишна. Любими жанрове са ми - приключенски, трилър, криминални.

# 693
Като малка колекционирах книжки с картинки, които имаха малък текст. По скоро бяха приказки. Нашите ме караха да чета задължителната литература за училище, но аз се запалих  и по странична, после романи ме грабваха. Чрез четенето на книги забравям за стреса

# 694
Може би защото съм се родила във време, когато нямаше масово телефони и компютри, игрите и книгите бяха моето забавление. Четях наред, без да подбирам, дори нашите, решили, че не е нормално, ме записаха в спортен клуб, за да ме махнат от книгите. Ходех с едни зачервени очи от непрекъснатото четене. И си остана тая ми страст. Любим жанр ми е криминалната литература, класическия детектив и полицейско разследване.

# 695
От многото книги у дома, после библиотеките, по едно време в тийн годините преброих, че съм член на 10 библиотеки 😀

# 696
От малка се запалих по четенето. Харесвам автобиографични книги.

# 697
От малка чета и непрекъснато го правя до ден днешен.Освен интерес към книгите, у мен се зароди и интерес към професията учител.И така, с Българска филология какво по-голямо богатство има на света , освен знанието.

# 698
  • София
На времето ме плени фантастиката. Сега харесвам медицински криминални.

# 699
От детската градина се научих да чета. Харесвам криминалните романи и тези Стивън Кинг.

# 700
Страстта ми от четенето се появи още от малка от страхотната детска библиотека, която имахме в града.
В момента любимата ми поредица е Преживяно и продължавам да чета от нея. Харесва ми също научнопопулярния жанр

# 701
Обичам да чета приключенски романи. разтоварвам се с четене

# 702
Страстта ми към четенето е от много години и е породена от добре поддържаната и постоянно попълвана домашна библиотека- родителите ми постоянно имаха по нещо за четене, пък и в моето детство предаванията по телевизията не бяха много Simple Smile Доста всеяден читател съм и не мога да кажа, че имам определен любим стил, конкретната книга, която започвам, зависи от настроението ви в момента.

# 703
Обичам да чета от малка. Не знам как точно се е зародила обичта ми към четенето. Като тийнейджър четях Стивън Кинг. Сега чета всякакви книги, но може би любими са ми криминалните романи.

# 704
  • varna
От малка обичам да чета. Спомням си с какво удоволствие  посещавах училищната библиотека. Любимият ми жанр са криминалните романи, а любим автор Агата Кристи.

Общи условия

Активация на акаунт