ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 228
  • 798
  •   1
Отговори
# 735
Обожавам да чета.В двете крайности съм исторически на всякаква тематика и съвременни.май не минава ден да не съм прочела нещо.

# 736
В детството. Тогава много обичах да чета психологически книги, после здравна литература, енциклопедии. На периоди съм. Сега са книги на тема отглеждане и възпитаване на детето. Simple Smile

# 737
Научих се да чета много рано, не съм спирала никога..
Обичам да чета автобиографии и трилъри. Напоследък се нахвърлих на исторически..

# 738
Още от малка обичам да чета, любимият ми подарък като дете беше книга Simple Smile

Най-любими са ми криминални, трилъри, исторически.

# 739
Научих се да чета ое на 5 години, а преди това първите ми спомени са ка майка ми ме е гушнала и ми показва букви в буквар. Наследила съм нейната страст към четенето, а тя - от своя беще.
Любимият ми жанр са историческите романи.

# 740
  • София
Здравейте! 
Още от ученичка чета с удоволствие книги. Обичам да чета приключенски романи.

# 741
На периоди съм с четенето. Харесвам фентъзи, фантастика, исторически, автобиографични..

# 742
Чета книги от малка, любими жанрове са ми криминални романи и пътеписи.

# 743
Имах период,в който не се чувствах нещо добре и просто започнах да чета. Любими жанрове- любовни и криминални романи.

# 744
Страстта ми към четенето прерасна от задължителната литература като дете към пожелателната. Най - много харесвам любовни романи и географски научни книги за различни места по света.

# 745
  • Лясковец
Майка ми обича да чете книги и от нея се запалих,обичам историческите любовни романи.Вкъщи имаме доста такива книги,а като малка обичах много да чета книгите -игра които бяха на мода тогава.

# 746
  • Once there was a Hushpuppy...
Обичам биографични, криминални и романтични книги. Модерна класика много!

# 747
Когато четеш, образите ги изгражда въобраението ти.
Несравнимо е с гледането на филми, например.
Аз съм с богато въображение и явно така се е зародила страстта ми към книгите.

# 748
  • София
Често виждах майка ми с книга в ръка  , на мен също много четеше и оттам дойде интересът към книгите. Още преди първи клас можех да чета гладко .  Предпочитам класика , стихосбирки, фентъзи

# 749
Много обичам да чета всякаква литература

Общи условия

Активация на акаунт