ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 11 219
  • 798
  •   1
Отговори
# 750
  • Горна Оряховица
Наука

# 751
Аз нямам любим жанр, но тематиката на книгите от Кибеа ми е интересна.

# 752
  • There I was on a July morning
В детските ми години нямаше компютри и интернет и така, съвсем естествено, възникна увлечението ми към книгите.  Чета творби от различни жанрове, примерно - романи, приложна психология и др.

# 753
Още като дете, когато прочетох първата си книга "Пипи дългото чорапче", усетих как книгите ме пренасят в друг свят. И до днес не спирам да чета, това е малкото ми бягство. Любимите ми жанрове са исторически роман, съвременна романтична проза и фантастика.

# 754
Още от ученическите години, а любим жанр нямам,  защото винаги разнообразявам.

# 755
Любовта към книгите и четенето е благодарение на първата ми учителка в училище. Любимият ми жанр е исторически, биографичен.

# 756
Криминални, трилъри, приключенски.

# 757
Обичам книги за пътешественици. Страстта към този жанр и към книгите се появи именно след една такава книга.

# 758
Ами от малка, баба ми искаше винаги да и чета...

# 759
  • София
Чета откакто се помня-през целия ми осъзнат живот. През годините интересите ми се сменяха-приказки, романтични, криминални, фантастика, трилъри, драми. Сега харесвам просто "хубавата книга". Все още предпочитам книжното издание, но имам и киндъл-по-малък е-слагам си го в дамската чанта и и в него имам 40 книги. Пожелавам на издателството успех и биха могли да помислят и за дигитално издаване на книги със съответно по-ниска цена от цената на книжните издания.

# 760
Обичам да чета от малка, вкъщи майка ми и баща ми четяха всяка вечер и до днес продължават. Харесвам криминални и исторически книги.

# 761
От малка. Четяха ми книжки дори когато се хранех.
Единствено по време на майчинството не ми оставаше много време да си чета моите книги.
След това след еднин неприятен инцидент и продължителен престой в болницата, на нощното ми шкафче има поне по 3 книги.
Обичам биаграфични и исторически романи, приключенски и криминални.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 10:50 от Gigi

# 762
Не си спомням точно откога датира любовта ми към книгите, но е от семейството със сигурност. Бях още в началните класове (началото на демокрацията) като ходех по половин час в посока до библиотеката да чета, да се ровя и да взимам по не знам си колко книги. Пък то имаше и лимит и някакви извънредни бланки, егати бюрокрацията Joy Да не се отплесвам Grinning
Обичам класическа литература, техническа, кримки, (психо)трилъри, философия и мнооооооого поезия.

# 763
Страстта към четенето се зароди още като дете. Четенето отпуска, разтоварва и пренася в друг свят. Обичам класики, разкази, трилъри и исторически романи.

# 764
Любовта към книгите ми е от малка. Понякога се криех в тоалетната за да чета на спокойствие, защото майка ми смяташе, че отделям прекалено много време на четенето. Книгите определиха начинът ми на живот - да пътувам по много и навсякъде, да обичам различният от познатият начин на живот, да харесвам разнообразна кухня и с времето и многото прочетени книги: да бъда на"всяко гърне мерудия"  Simple Smile Толкова се радвам, че открих книгите преди телевизията. Въображението ме научи да пътувам без да се движа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт