ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 10 961
  • 798
  •   1
Отговори
# 765
Обичам да чета от малка. Много харесвах приказките, някои дори наизуст ги знам.
Сега много харесвам криминалните романи.

# 766
  • При децата ми
Обичам да чета от малка. Страстта ми към четено е от добрия пример на майка ми.

# 767
  • Gulyantsi
Страстта ми към четенето се появи в ученическите години. От книгите научавах неща, които иначе нямаше откъде да разбера, защото нямаше още компютри. Любимият ми жанр са криминалните романи.

# 768
Любовта към книгата ми е наследство от баба ми. Тя е тази, която ме научи да чета и да обичам книгата. Дори все още обожавам приказките и чета с удоволствие на моята дъщеричка.
Харесвам фантастичните приказки, мистерии и разбира се- добрият, по-дискретен любовен роман.

# 769
Още като дете се запалих по четенето на книги. Имах даже награда от читалището за най - много прочетени. Обожавам романи и разкази.

# 770
  • София
Прочетох Птиците умират сами и това е книгата, която разпали в мен страстта към четенето, най вече на любовни романи.

# 771
Установх, че по този начин много си отпочивам, не помня точен период, но може би след 25 г. възраст.
Обичам любовни, криминални романи, както и литерартура за паранормални/необичайни явления, мистика.

# 772
Започнах да  чета  за  да  ми  минава  по - бързо  времето -  пътуването  до  работното  място .  Така  без да се  усетя  се  пристрастих  към  хубавата  книга . Нямам  любим  жанр .  Обичам да  чета  всичко . ИК КИБЕА   много  успехи Ви  желая е за  в  бъдеще .

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 16:03 от ROZI444KA

# 773
Още от малка заобичах четенето. За мен беше нещо естествено, защото родителите ми четяха и имаме много книги. За мен четенето е начин да се разтоварвам, да си почивам.
Нямам любим жанр, чета от всеки един. Харесвам саги, чисто житейски истории, но не вълнуват романтични истории, също и фентъзи, особено книгите за Хари Потър. Покрай детето препрочитам детски книжки, а според настроението и времето посягам към тематични. През ноември и декември например, бях изцяло погълната от романи на коледна тематика.

# 774
  • София
Обичам да чета и не съм спирала да го правя, откакто научих буквите.
Любим жанр - нямам, по-скоро взимам книга, подходяща за моментното ми настроение

# 775
  • I want it all and I want it now.
Любим жанр-фантастика.

# 776
  • Другата България
Чета от малка, но сега с тази електронна техника и социални мрежи, а и със забързаното ежедневие не остава много време.
Любими жанрове са ми криминалните романи и поредиците на научно популярна тематика.
Мистериите също.

# 777
Лбим жанр - криминалета, трилъри.
 Баща ми ме запали по книгите, винаги ми казваше, че се "случват интересни неща вътре", и то се оказа вярно. 😀

# 778
Любим жанр - трилъри .

# 779
Чета от малък.
Обичам да чета трилъри и по специално психологически трилъри.

Общи условия

Активация на акаунт