ИК КИБЕА: 30 години израстваме заедно с добрите книги за тялото, ума, душата и духа

• 10 959
  • 798
  •   1
Отговори
# 780
Като дете вкъщи беше пълно с книги и четях наред. Обичам криминалния жанр, но не само.

# 781
Обожавам крими и фентъзи. Имам си отделна библиотека само за тях.

# 782
Страстта ми към книгите се зароди сравнително късно - в гимназията. Като любим жанр бих посочила антиутопии, а и психология.

# 783
Четенето ме разтоварва от тежкия работен ден. Предпочитам криминални романи и автобиографични книги на велики личности.

# 784
  • София
Стратта ми към четенето се роди от брат ми и майка ми, които се погрижиха да съм затрупана с детски книжки от най-ранна възраст. Обичам да чета всякакви жанрове, нямам любим.

# 785
Четенето наистина е страст. От много малка, може би 3 клас, започнах да чета извънкласна литература. Основно приказки. От тогава съм пристрастена. Във всеки удобен момент чета. Чета класически романи, исторически, биографични, пътеписи... иии все още приказки... Книгите разширяват мирогледа ни, обогатяват речника ни и ни дават мечти ❤️❤️❤️. Това не е просто хоби, а начин на живот!

# 786
от дете обичам да чета, искам енциклопедия

# 787
  • Пловдив
От дете чета. Имам ранни спомени как баба заспиваше,докато ми четеше, а аз я сръчквах да продължава, защото исках да ми прочете още една приказка. И щом се научих да чета, не съм спирала с това мое хоби.
Харесвам различни жанрове, според настроението ми - трилъри, любовни,исторически. Важно е качеството на литературата, не толкова жанра.

# 788
Обичам да чета от дете. Всяка седмица ходех до детската читалня на библиотеката, която за мой късмет беше съвсем близо до нас. Сега нямам много време, но поне веднъж месечно чета по една. Чета всичко, без техническа литература, защото имам творческа професия.

# 789
Любим жанр - трилъри .

# 790
  • София
Страста ми към четенето е още от дете. За следобедната дрямка винаги лягах с книжка.Днес обичам да чета почти всичко. Любими са ми психологическите, автобиографични, любовни и още и още и още Simple Smile

# 791
  • Sofia
И аз чета от дете... Къщата ни беше пълна с книги, но започнах с редовни посещения в библиотеката - обожавах аромата на книги, нови и не съвсем... Дамата, която обслужваше Детска литература беше моя гид в света на книгите. Майка ми ме заведе там, а библиотекарката ме омагьоса с подбора си в началото. Благодарна съм и на двете, както и за примера от баща ми, който четеше всяка вечер.
Чета всичко, но любими остават приключенски, криминални, романтични и фентъзи романите.

# 792
Страстта ми към четенето се зароди от майка ми, когато се ловен като дете в рафтовете и пълни с книги. Заобичах любовните романи защото там всичко е красиво . Покрай децата ми заобичах и приказките , там геройте са нереални но ни пленяват с историята си. Сега ме влекат биографичните историй и мистерията около дадено място.

# 793
Като по - млада се опитах да чета на майка ми романите, но нещо не се получи, но това беше, защото това не беше моя жанр. Преди 3 /4години някъде реших да си купя фентази/фантастика книга, защото обичам такива филми и реших да прочета и книга. И като си купих я прочетох на един дъх за няколко дни-това вече беше моя жанр. От тогава започнах да чета и много ми харесва, защото се потапям в друг свят и се разтоварвам. Сега съм в майчинство и не мога да чета, че си имам едно диваче, но с нетърпение чакам да започна отново🥰Обичам фантастични и фентази романи.

# 794
  • София
Мисля, че страстта ми се зароди съвсем естествено, защото родителите ми са четящи хора с богата библиотека. Научих се да чета на пет, защото не исках да чакам някой друг да ми чете и да губя скъпоценно време.
Чета и обичам всякакви жанрове. Може би най-малко предпочитаният такъв ми е фантастиката.

Общи условия

Активация на акаунт