На пазар във Варна - тема 62

• 35 704
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Някой днес успя ли да се ваксинира срещу COVID-19? И къде?

# 106
  • In transit
Едни приятели успяха, в РЗИ.

# 107
  • Варна
Ако чуете за другата седмица къде свободно по желание може да се сложи ваксина Пфайзер, свиркайте.

# 108
Не е точно за пазар, но ще питам Simple Smile
Къде около Варна (Златни, Константин и Елена) можем да отидем на топъл басейн с две деца - на 2 и на 4г.? И цените да не са някакви космически, при възможност. Звънях в Кранево на Терма Палас - 80лв за всички, но не ми се дават толкова, защото повече от 2 часа едва ли ще стоим... Благодаря!

# 109
  • Варна
Аквахауса на "Св.Св. Константин и Елена" е по 17лв. на възрастен, а деца до 6г. е безплатно. Може сега даже да има и намаления. Най добре се обадете +359 52 812 812. Там наистина си заслужава и за деца и възрастни.

Не е точно за пазар, но ще питам Simple Smile
Къде около Варна (Златни, Константин и Елена) можем да отидем на топъл басейн с две деца - на 2 и на 4г.? И цените да не са някакви космически, при възможност. Звънях в Кранево на Терма Палас - 80лв за всички, но не ми се дават толкова, защото повече от 2 часа едва ли ще стоим... Благодаря!

# 110
Благодаря Simple Smile
А имате ли наблюдение дали през почивните дни има много хора?

# 111
Има много хора и е най-скъпо в почивните дни и пиковите часове. Но си заслужава да се пробва.

# 112
  • Варна
Със сигурност ще има. Все пак хората точно като почиват търсят алтернативи за прекарване на свободното време. И в пандемична обстановка, без заведения, кофти зимно време... Познай от първия път дали ще е пълно.

# 113
  • Варна
Ползва се от хотелите затова е пълно и сега.От гостите на хотел Астор гардън със сигурност и още някои.Всяка седмица ходим в делничен ден.Най-спокойно е от 8.30 до 11.30.Като се наспинкат хората става лудница...
За Терма палас 80лв.не си заслужава изобщо.Не е каквото беше.Пак ще го посетим за 4 дни март месец,но ако е само за басейни Аква хаус е мястото Blush

# 114
  • Варна
Ако чуете за другата седмица къде свободно по желание може да се сложи ваксина Пфайзер, свиркайте.
С Пфайзер няма да стане скоро свободно. Само с Астра Зенека, защото имат много голямо количество.

# 115
Винаги Са ми изглеждали много нечистоплътни басейните на Аквахаус.
Хората, които съм виждала не излизат от тях поне по 2-3 часа . Astonished

Само фитнеса им харесвам.

Ако трябва да избирам, бих предпочела на Лайтхаус Голф.
Често пускат ваучери в грабо, а и едва ли има толкова хора през работни дни.

# 116
Винаги Са ми изглеждали много нечистоплътни басейните на Аквахаус.
Хората, които съм виждала не излизат от тях поне по 2-3 часа . Astonished

Само фитнеса им харесвам.

Ако трябва да избирам, бих предпочела на Лайтхаус Голф.
Често пускат ваучери в грабо, а и едва ли има толкова хора през работни дни.
Вчера звънях на Лайтхаус-а - за днес нямаше места Simple Smile Надявам се другата седмица да успеем да се вместим Simple Smile
Благодаря на всички, които се включиха с мнение Simple Smile

# 117
Здравейте, къде има избор на двуетажни легла на сносни цени? А ако препоръчате и определен модел още по-добре Blush

# 118
  • have faith and be patient ..
Момичета, от къде да си бамеря малки празни кутийки за кремчета - 10,20 млл.. За лице де, не за ядене Simple Smile

# 119
От някой магазин за медицински консумативи. Има такива малки кутийки с капачки на винт които се ползват за вземане на проби. Продават се в стерилни опковки. Виж в магазина срещу Сити Клиник на Брегалница или в този в двора на Окръжна болница.

Общи условия

Активация на акаунт