На пазар във Варна - тема 62

• 35 599
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • ВАРНА
Варна

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 23:25 от Варненец

# 361
Ако държите на него - тапицер.
Ние покрай новия апартамент и не само на няколко пъти работим с една дама и вече видях, че всичко могат да направят тия хора. От ново до старо, което прилича на чисто ново за прилични пари.
Може да си сверите цени с тапицер и за нов и да решите кое е по-доброто решение за Вас.

Имам дилема с ъглов кухненски диван. Моля за съвет. 😊 На седящата част се усеща дървената конструкция. Идея за тапицер или нов? Потенциално нищо му няма, изглежда, като нов, но като се поза седиш започва да убива. 😊
Може ли координати?

0899960135 - Дидка. Не й знам цялото име.. Но е много народен и усмихнат човек.

# 362
  • Варна
Варненец, имаш грешка, всички срокове за момента са до 26.03. Току що отново отворих заповедта на РЗИ Варна. Добре е да се прави, преди да се публикува такава важна за много хора информация.

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 20:37 от Alexandra

# 363
Слушах новините по радиото и казаха до 28 март....
Не знам какво става, но щом на сайта го има - поне е документ там, надявам се.  Голям хаос е изобщо. Българина все се мисли за велик и това му пречи....

# 364
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно новата заповед на РЗИ културните мероприятия са забранени само ако се организират от училища. Доста подвеждаща информация е качена тук.

# 365
РЗИ публикуват това което министерството им нереди. Не си ги измислят те.

Търся таблетки за съдомиалнята на добра цена. Не съм купувала сигурно от 1 година. Идеи?

# 366
  • Варна
Реа, аз купувам само на Сомат, рядко на Медикс. Изчаквам ги на промоция, обикновено в Кауфланд. 100 таблетки на 19,99 или на 23,99 пускат, сравнително редовно. Майка ми си купи миналата седмица.

# 367
HighSpeed, бях си купувала преди година 2 огромни кутии и една година за таблетки не съм мислила. Явно съм пропуснала промоцията в Кауфланд. Ще изчакам.

# 368
  • Варна
В Елитис Fairy Platinum, различен брой таблетки, са на добра цена 31-35 ст/брой. Аз съм най-доволна от тях. Следете обаче датата на производство, защото тези, които купих преди локдауна от Турция миналия февруари, са по-скоро произведени, от някои разфасовки, предлагани в момента на нашия пазар.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 08:35 от Blue Turquoise

# 369
  • Deutschland/HE
Белята, спомням си я тази лампа Simple Smile В голямото междучасие ходихме да си купуваме банички от фурната до Република или принцеси н градинката (която сега е дупка). Не мога да си спомня кога откриха Милината (май беше, където сега е Старбъкс).

# 370
В Метро има в момента таблетки:

Аз също ползвам Феъри платинум, много съм доволна, измиват супер както на дълга, така и на едночасова програма.

# 371
  • ВАРНА
В Елитис Fairy Platinum, различен брой таблетки, са на добра цена 31-35 ст/брой. Аз съм най-доволна от тях. Следете обаче датата на производство, защото тези, които купих преди локдауна от Турция миналия февруари, са по-скоро произведени, от някои разфасовки, предлагани в момента на нашия пазар.

Има ги същите в КИПА с.Приселци - ако много държиш на тях/турския вариант/ и не те притеснява че тук са по-скъпи.
Имат често напоследък промоции/Кипа село Приселци - в перилната част.

Аз съм само с Финиш Куантиум за съдомиялната.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 12:04 от Варненец

# 372
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Аз съм само с Финиш Куантиум за съдомиялната.

+1 Често има промоции на кутията около 24-25лв, както е в Метро.
Вярно не са 100таблетки за 20лв, ама качеството е друго.

# 373
  • Варна
Момичета и момчета, малко ми е шантав въпроса, но тук е подходящо да го задам сякаш.

Евентуално ще ни трябва адвокат, който се е занимавал с дела по казуси с етажна собственост. Някой от вас да има нещо предвид?

# 374
Здравейте,
някой има ли разписанието на 121 или знае къде да го намеря?
Във Варнатрафик го няма. А в другите сайтове информацията е стара.

Общи условия

Активация на акаунт