Тревожно-депресивно разтройство

• 701
  • 6
  •   1
Отговори
  • Washington,USA
Дадоха ми тази диагноза наскоро. Изписаха ми Тритико, но по-скоро като хапче за сън. Не ми изписаха нищо за тревожността. :/ Да търся ли друг лекар? Имам паник атаки и ми е страшно неприятно в момента. Очаквах ксанакс или нещо подобно.

# 1
  • Beyond the stars
Потърсете психолог и работете по първо причината. Хапчетата тушират моментните проявления и регулират нива на елементи в организма. Но другото, причината, остава и ако тя не е отработена и изговорена е доста по-трудно.

# 2
Задължително се консултирайте с още един психиатър.
Спането е много важно за нормалното фънкциониране през деня но ние тук няма как да знаем дали това само е достатъчно за вас.
Работата с психолог е плюс но не и от първостепенно значение, ако сте в криза в момента.

# 3
  • София
Съгласна съм с Джанъм.

# 4
  • Washington,USA
Сутрин гадни паник атаки, даже не знам какво да правя. Чувствам се супер зле, особено сутрин. Потя се и ми е супер неприятно. Тук вземам някакви билкови неща, но не съм сигурна, че помагат-алора и такива. Будя се нощем лесно. Не знам какво да правя.

# 5
Задължително се консултирайте с още един психиатър.
Спането е много важно за нормалното фънкциониране през деня но ние тук няма как да знаем дали това само е достатъчно за вас.
Работата с психолог е плюс но не и от първостепенно значение, ако сте в криза в момента.

Какво имате предвид под криза? Страх , който не може да овладееш или?

# 6
Криза в буквален смисъл.
Едно е да си депресивен и тревожен по конституция, друго е да си в период на криза. Всички симптоми ескалират.

Общи условия

Активация на акаунт