На пазар във Варна - тема 62

• 35 547
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Такива силиконови капаци имаше преди 2-3 седмици във Vicko до Образцов дом, но не знам дали ги поддържат постоянно, тогава бяха част от брошурата им.

# 571
  • Варна
В момента има ли как да се ваксинира човек, ако няма записан час в информационния сайт? При личните лекари разбрах, че нямало ваксини?

Следете фейсбук страницата на ДКЦ I Св. Клементина - https://www.facebook.com/dkc1varna

# 572
Пепко на Колхозния не работи. Днес останах изненадана, лепнали са бележка, че са затворени до 31.03. Миналата седмица ходих и бяха преградили, ама то нали излизаха 100 заповеди за магазините, та явно са ги затворили. Елитис същи беше затворен, няма бележка, ама предполагам по същата причина. Въпреки че Елитис не е ли дрогерия?

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 22:19 от Ели-Мели

# 573
Фолио за облицовка има на ген.  Колев срещу магазин Балев.  Не съм ходил от известно време натам и не знам дали още го има магазина.

# 574
Елитисите, които са с по-малка площ, работят - този на Чаталджа и на ЖП гарата.
Това със заповедта до 31 март....колко толкова ще ограничат заболеваемостта, на 1-2 април нали пак ще скочи/като отворят/, не че сега е спаднала особено... Пак има много заразени, въпреки затварянето.

# 575
  • Варна
Отпадане на мерките на 01.04 няма да има, беше ясно отначало. Това отваряне-затваряне с право се подиграват като го наричат “проветряване”.

# 576
Здравейте, залите за танци работят ли в момента? Някой може ли да ми препоръча зала за спортни танци, може и латино? Някъде в центъра, района на Винс, Катедрала, спортна зала.

# 577
Havana Social Club, намира се до Ню Йоркър. Над Немския магазин, на последния етаж. Клуб за латино танци е, препоръчвам с 1000 ръце Simple Smile

Но мисля, че в момента каквито и да е зали не работят.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 09:25 от Ели-Мели

# 578
  • Варна
Нищо не би трябвало да работи, дори тренировъчни клубове за деца.

# 579
  • Варна
Не работят. Дъщеря ми ходи четвърта година на салса в Маламбо. На Княз Борис е, чудесна школа. Но сега са затворени.

# 580
  • Варна
Пепко до Чаталджа също не работи.

# 581
  • Варна
Центрофуга за салата да сте виждали някъде?  Има в Икеа, ноооо поръчка за 7 лв не ми се прави.

# 582
  • ВАРНА
В Шихо на Тракия съм мяркала.

# 583
  • Варна
На Тракия вече няма Шихо, само да отбележа Simple Smile

# 584
  • ВАРНА
Жалко!И аз съм се засилила да си купувам,затова при първо възможност ще посетя Шихо-,то на Пазара и ще докладвам!

Общи условия

Активация на акаунт