На пазар във Варна - тема 62

• 35 530
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Миналата седмица видях центрофуга за салата в немския магазин на червения площад  около 9,50лв.беше цената.

# 586
  • Варна
Препоръка за добър учител по немски, моля. При наличното ДО синът ми бавно потъва в дебрите на този език, има нужда, според мен, да се разбере къде са му пропуските и колко.

# 587
Препоръка за добър учител по немски, моля. При наличното ДО синът ми бавно потъва в дебрите на този език, има нужда, според мен, да се разбере къде са му пропуските и колко.
Не зная, дали ще се съгласи, но .. търсете г-жа Петкова от III ПМГ. Не знам каква гаранция да дам.. мога да се закълна, че няма по- добра учителка по немски в тая половина на страната. Не знам дали ще се съгласи, пак казвам, обаче пробвайте. В смисъл, не зная дава ли въобще частни уроци, а не че е много натоварена и няма места.

# 588
  • varna
Потвърждавам за г-жа Петкова. Освен невероятен преподавател е и изключително принципен човек.

# 589
  • Варна
А аз мога да препоръчам Антоанета Стоянова (Креми, благодаря ти отново:hibiscus:) - невероятна жена и много добър учител. Не знам дали в момента приема нови ученици, но на лични мога да напиша координати, ако е нужно.

# 590
Мн. ни трябва учител по матем. за частни уроци, за НВО 10 клас, свестен човек, който да обяснява разбираемо. Имам съседка, която уж е математик( но вместо на същината на решението, държи на подредбата и губи време в заяжданици.) На лични, моля.

# 591
  • Варна
Жалко!И аз съм се засилила да си купувам,затова при първо възможност ще посетя Шихо-,то на Пазара и ще докладвам!
Шихо на Тракия няма, но центрофуга за салата има в съседния магазин (бившето "Всичко за 1 лв."), сега е магазин за дом. потреби.

# 592
  • ВАРНА
В Шихо на Колхозен пазар центрофуги няма.Имаше на Всичко по 1лев срещу входа на Била,ама хем смотона,хем 11лева и се отказах в полза на Икеа.
 Икеа работи ли или все още не са я отворили?

# 593
  • In transit
И от мен един глас за г-жа Петкова от III ПМГ. Дано да дава уроци, защото е доста възрастна жената, но е прекрасен учител и човек!

# 594
  • Варна
Здравейте, някои има ли представа кога започват намаленията в Бианки, на пролетно-летните обувки?

# 595
Юли съм купувала сандали намалени ,но особено за големи номера е доста обрано вече.

# 596
  • have faith and be patient ..
Магазините за дрехи днес отворени ли са? Пепко - мепко?

# 597
Бях в Била в делта планет мол. Беше затворено пепкото..

# 598
Май и Пепко на 8-ми Приморски полк също не работи. Аз се надявах да отворят големите магазини - Практикер, Техномаркет и т.н., понеже правим ремонт, но не искаме да поръчваме на сляпо. Поне някои от магазините за фаянс не затвориха и не ни спънаха работата.

# 599
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ние ще боядисвам стаята на детето и това затваряне ме разочарова. Препоръчайте откъде да купя на нормална цена и добро качество латекс и дълбокопроникващ грунд? Ходих до близката Елба, но не съм впечатлена.Няма разнообразие. Стаята ще е розова. 😊

Общи условия

Активация на акаунт