На пазар във Варна - тема 62

• 35 249
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Ако ти говори нещо двора на бившият Терснаб,отпред има едно магизинче.Жената вътре е много търпелива и обяснява и показва ,има огромен избор на тонирани бои .Всичко  за стени взехме от там,ние правихме ремонт по време на първото затваряне миналата година.Цените не са високи.

# 601
  • Deutschland/HE
На ул. Мир, точно над Лидл има магазин за бои на Великов, преди години всичко купихме от него. До Шишковата градинка имаше магазин на Levis, той е малък и сигурно работи,  до пощ. клон на Червения площад също имаше магазин, но не се сещам на коя марка беше (от по-скъпите).
А не отвориха ли вчера големите магазини?

# 602
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Официално не ги отвориха. Имат сергиики пред магазина, но при такъв богат асортимент примерно в Бриколаж не мога да си представя, че ще извадят навън всеки един артикул. Мисия невъзможна. По-скоро градинските истории, като цветя и тем подобни са навън. Преди месец, като ходихме с мама в Бриколаж да търсим бял латекс за таванската стая свят ни се зави-100вида и разфасовки. Да се чудиш кое да си избереш. 😊Много ви благодаря, момичета за споделените магазини. Двора на Терснаб го знам, нищо, че от години не съм стъпвала там.

# 603
  • Варна
Последно моловете до кога остават затворени, че от толкова инфо - луд да станеш. До 11 април или до 30 април?

# 604
  • Варна
Декември боядисваха стаята на дъщерята. В лилаво Simple Smile Боя и всичко останало взех от Бриколаж, смесиха ми я на място. Майстора си каза какво иска и взех точно по неговите изисквания.

Ясно, че Бриколаж не бачка, но щом отвън има нещо изкарано, не смесват ли бои по поръчка? В смисъл, той и да е отворен магазина, пак същата работа - гледаш каталога, казваш това искам и те ти я правят за двайсетина минути.

# 605
  • Варна
Бриколаж работи с онлайн поръчки или по телефона и вземане на място/с доставка.
Jotun също тонират бои, различни финиши, има доста голям избор. Те са по крайезерния път.

# 606
  • Варна
Последно моловете до кога остават затворени, че от толкова инфо - луд да станеш. До 11 април или до 30 април?
Няма информация за това.

# 607
Бихте ли ми казали къде има магазин за сладкарски инструменти, форми за торти, подложки за мъфини и подобни, Благодаря 🍀

# 608
  • Варна
Всякакви сладкарски неща тази седмица има и в Лидл, някои на Великденска тема. Иначе на Парижка комуна има профи магазин за кухненска посуда.

# 609
Центрофуга за салати от Практикер около 18 лв
Аз си търся грейка без ръкав на колхозния някакви цигански по 50 лв тия хора са луди. А Декатлон не пускат хора вътре..

# 610
  • Варна
Пепко на Чаталджа затворен ли е ?

# 611
  • Варна
Да.

# 612
Абе хора, светнете индианеца, що е центрофуга за салата Simple Smile

# 613
  • In transit
Ей това: https://www.ikea.bg/products/cookware/mixing-measuring-tools/tok … enchutsi/60148678 Сушиш салатите в него, като го завърташ. Водата остава във външната част.

# 614
Жива да не бях! Да взема да вляза в двайсти век, гледам яко е Simple Smile
Мерси, Мики Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт