За мама вече няма скука - ДЕКЕМВРИйче в ръцете й сладко гука ! {тема 2/2020}

• 33 731
  • 775
  •   1
Отговори
# 255

Ето ги спалните чувалчета  в Лидъл, още ги има в нашия.....

# 256
Абе и аз ги погледнах, но нещо качели не ми допаднаха като материя и ми се сториха огромни дори 70ката.. На лорели хич не ми харесват.. Ще издирвам.
Колкото до ръцете и аз го оставям но вечер е някакъв ужас.. Биба вече не иска, не знам какво му стана 🤷‍♀️

# 257
Аз и преди съм писала, че най-хубавите чували за мен са на Рач, както и всичко тяхно. Високо качество, стилен дизайн, чудесна изработка и висока цена съответно. Аз имам техен с ръкави. Около 54-57 лева са. Друга марка, от която съм доволна е Тополино.
Аз основно търся из сайтове, че в нашия град няма.
Наскоро открих един сайт само за спални чували: hipbebe.bg.
Има голямо разнообразие вече зависи кой какво търси и каква цена го удовлетворява.

# 258
Helinor,
Дай линк към тези спални чували на Рач? За първи път ги чувам. Това ще ни е следваща покупка и събирам идеи.
Моят Ванко днес направи рекорден сън от 6 часа непробудно. Излязохме на разходка в 3:30 и човекът продължи и спа до 9:30! Ходихме сто пъти да го гледаме как е. Ами супер си беше. Спи и сънува сладки сънища. Малко се по притеснихме даже. Случвало ли ви се е?
То като не спят се оплакваме. А ако спят - пак 😀😀😂
Иначе днес реших да се погрижа за себе си. Купих си витамини за кърмачки, шампоан против косопад /не, че ще помогне, само ще си отмине и все пак/ и готин крем за лице.
И мама е човек!

# 259
  • София
Хеппи, какви витамини си купи ?
По време на бременността не пиех нищо, ама сега май ще търся нещо да взимам... Много отпаднала се чувствам напоследък.

# 260
Rave, само едни имаше в аптеката до нас и тях взех. Ето ги. Още нямам отзиви.
Надявам се да помогнат за умората малко и аз...

През бремеността много витамини и добавки пиех: желязо, Вит. Ц и т.н. Особено желязото много добре ми действаше. Прилив на енергия имах. После рязко спрях. Имам нужда...
Скрит текст:
Хеппи, какви витамини си купи ?
По време на бременността не пиех нищо, ама сега май ще търся нещо да взимам... Много отпаднала се чувствам напоследък.

# 261
  • София
И аз пиех желязо, сега пак го започнах, но не виждам промяна...
Но комплексни витамини не съм пила и се чудя сега.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 00:02 от rave

# 262
И аз пия прегнакеър за кърмачки И съм много доволна. По време на бременността пиех прегнакеър макс и всички лекари много ги хвалеха, а и аз се чувствах добре, затова не се поколебах да взема и следродилния вариант плюс биозин мама.

# 263
И аз бих се радвала на линк за чувалчетата. Малкия вчера направи три месеца и последните 10дни бяха някаква лудница, не знам скок в растежа ли беше, нервата ли го друсаше хаха. Спряхме да се кърмим и минахме само на АМ, защото отказваше гърда, шише с кърма.. Нали се бях оплакала.. Ами вчера бяхме на гастро и се оказа това което си мислех - тих рефлукс. Много газове и много киселини и малчо в един момент просто няма как да поеме повече храна, защото го боли Sad ей.. Поне се успокоих, че вече имаме потвърдена диагноза.. Надявам се сега нещата да се позакрепят. Вие как приспивате дребните. Преди не беше проблем да го по гушкам, да пошъткам и заспиваше, но напоследък иска да е на ръце люшкан и задължително да съм права, иначе протест хаха

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 04:19 от Desislava13

# 264
Здравейте 🤗
И аз пия тези същите витамини още от като ни изписаха от родилния. Не очаквам да правят чудеса, обаче ноктите ми за пръв път от години могат да израстнат без да се белят, чупят и без да съм с гел ☺️ поръчвам си ги от една страничка във фейсбук за стоки от Англия. Нз защо там са доста по-евтини от тук. Дори преди време ги гледах в Асда на промоция и излизаха за по 22лв.
Забелязвам, че малчо на час и половина будуване му се доспива и през деня има няколко дрямки, а вечерно време май успяхме най-накрая да изградим вечерен ритуал 😍
Акането малко ни е проблем. Беше разредил до 1 път на 2 дни, после станаха по 2 пъти на ден, сега пак нинава на 2 дена. Нямам си и идея при еднакви условия защо има такива промени.
Започна да ме гледа доста усърдно като ям. Харесва банани - само ги облизва, дано не прецакам захранването.
Деси, вие при кого ходихте за диагнозата рефлукс? Питам, защото малкия уж от родилния е с тази диагноза, ама защото повръщаше и не е потвърдена от професионалист и май е време да го прегледат.
Чувалче имаме на Naf naf нз каква е разликата между марките. Дори се разхождаме с него в студенитв стаи да ги разглеждаме.
Момичета, по колко капки Вит Д давате. Аз давах по 2, ама педиатърката каза, като давам така да давам 2 седмици и после да почива 2, ама все още се стряска на моменти и нз дали е правилно да ги спирам. Май ще търсим и друго мнение 🙄🙄🙄

# 265
По две капки д давам аз. Иначе ходихме в мц здраве при д-р Паскалева. Не съм очарована никак от центъра, но имаше много дечица. Личната ме прати да ходя там. Имат болница и филиал. Мислех да запиша час д-р Лазарова или Пападополу, но имаха часове много напред, а на нас ни трябваше по-бързо че се побърках. Дамата е много мила, Бременна е в Момента и си прави часовете Седмица за седмица, но ги следих в супердок.

# 266
  • София
Е напишете в Гугъл 'спални чувалчета Рач' и те излизат.
Наистина са много хубави, аз и в магазин ги видях... Но не ми се дават толкова пари.
Тези в хипбебе ми допадат, оттам ще поръчам аз... Че и при нас скоро ще умалее.

И ние сме на две капки Вигантол... КитКатти, за пръв път чувам да се прави почивка. Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 10:36 от rave

# 267
Деси, много благодаря за информацията 🤗 другата седмица малкия е на преглед и ще видя за направление, ако не - на частно.
Rave от всичко прочетено до сега и аз не бях срещала такива почивки. Дори в епикризата от болницата пише да пие по 1-2 капки, нашата защо не е съгласна незнам. Отделно ме притеснява, че се стряска все още на сън, потят му се дланите и крачетата, на тила понякога, а и ортопедът каза, че при рахит се полупавало опадване на косата на тила и той има точно такова петно (въпреки, че може да е от въртенето на главата и там да е мястото с най-много изтъркване... 🙄). Казах й и очаквах дори да увеличим вит Д, а тя каза да го намаля, ама не съм де ☺️☺️☺️
Да ви се оплача, че ще ме побъркат вкъщи. Свекито, като няма работа и чете някакви глупости из интернет и доколкото успях спирам глупостите й от рода - кошарата е на тъмно място и да я местя всеки ден до прозореца и как почти си мечтаела да го види да спи по гръб, а аз го обръщах настрана, че и повръщаше като за световно (това беше още 1вия ден като дойде). Лошото е, че ММ я слуша. Вчера му казала, че чела много лоши неща за адаптираното мляко (не за конкретното, което ползваме) в интернет и той идва да ме подпита и му казах, че с въздух няма как да го храним това дете. 🙄 🙄 🙄 Мрън-мрън

# 268
Кит Кати, тя сигурно иска да го храниш с кисело мляко, ММ така го била хранила моята .....

Пускам ви една много лесна и бърза , вкусна, сполучлива рецепта. Щерката го прави за 8.март и е лесно  и вкуууусно.
https://youtu.be/_GB0nQ-qGTQ

Аз не пия добавки, но ще взема да купя, че почнаха да ме болят кокалите....а умората си е нормална, пролетна. Пия си иначе желязото.

# 269
Ох, момичета и аз не знам с тоя вигантол. Вчера ходихме при педиатърката, заради друг проблем и тя пипа, пипа, вика ма той няма фонтанела. Нищо не ми каза за това, питах я за вит. Д, тя каза да си давам по 1кап дневно.Там дето пулсира се вижда, но видима вдлъбнатина няма, на пипане не знам, че не смея да пипам много. Иначе ходихме на кожен, че Деян нали има една "цицина" на главата. Оказа се, че крустите са направили затапка и е направил локална инфекция и от това е подуто. Другата седмица пак сме при педиатърката и мм иска да ни прати при невролог или там при какъвто лекар се ходи заради тая фонтанела

Общи условия

Активация на акаунт