Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 41 139
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте, от лекар са ми изписани. Реших че може да е от полза на някой, целата ми не е да правя реклама на продукта!

# 286
Здравейте, от лекар са ми изписани. Реших че може да е от полза на някой, целата ми не е да правя реклама на продукта!

На мен ми изписват само витамин Д и фолиева киселина. На своя глава започнах коензим кю тен и пчелно млечице (откраднах си го от форума). Споделих с лекарката,не ми каза че е грешно ,но явно не е много убедена ,че ще ми помогне.Confused

# 287
За приема на коензим кю тен, няма да навреди, но това което моят лекар ми е споделял е че е добре приема да го е имало през годините, за да се натрупва и действа. Като се почне сега, няма как да се очаква да станат чудеса в кратък срок. Трябва си време, но няма и да навреди. Simple Smile

# 288

Не се нервирайте! Не съм писала, че правите реклама. Въпросът ми е продиктуван от това, че като цяло лекарите изписват фолиева и още няколко неща. Не съм срещала лекар да изписва добавки. Явно вашият, да.

# 289
Ви-то,  в предишната клиника док изписваше куп витамини и добавки, в сегашната също имам изписани. Има доктори, които обръщат внимание на нивата на витамините и ги следят.

# 290
Момичета,знаете ли колко време след изкаран ковид може да се започне стимулация, според вашите доктори?

# 291
Момичета,знаете ли колко време след изкаран ковид може да се започне стимулация, според вашите доктори?
Поне 2 или 3 месеца да са минали.

# 292
Момичетата който писаха че имат закъснение на цикъла, какво направихте. Аз днес съм 10то от както ми закъснява и мисля утре да запиша час за преглед. С махнати тръби съм и знам че не е бременос

# 293
Аз също още нямам цикъл. Преживявам ужасен период, който не пожелавам на никого. 11 дни със симптоми, с вълни, с напъни и нищо. О няколко дни започнах да получавам внезапно зачервяване на лицето и шията. Не знам на какво се дължи, дано не съм отключила нещо.  Какво направи с мен тази ужасна блокираща инжекция? Не издържам вече просто.....Много ми е тежко, момичета...много

# 294
Обади се на леката си и си запиши час. Аз така направих

# 295
  • до най-прекрасния мъж
И на мен не ми идва. Със симптоми съм вече трета седмица. На 23.02, седмица след спиране на лекарствата (Естрофем и Климара) имах еднократно розово зацапване и това беше. Трябваше да ми дойде около 03.03, а до сега нищо. Нервна съм, плачливо ми е, напрегнато ми е, глава ме боля вчера. И...нищо. Чакам до понеделник и не ми ли дойде, на лекар.

# 296
Здравейте,

Някой имал ли болка в яйчниците след спиране на противозачатачни?
Пих ги за 10 дни за да се махне задържан фоликул и след като ми дойде преди 7-8 дни почти всеки ден ме болят двата яйчника, не е силно появява се болка за малко и изчезва.Бях на преглед преди 3 дни - доктора каза,че ЗФ се е махнал и всичко изглежда наред.

# 297
При мен блокиращата инжекция е причината за закъснението с повече от 2 седмици на цикъла.

# 298
Здравейте,
В момента сме в трети Ин Витро опит, и вчера след пункцията имахме 18 извадени яйцеклетки, от който само 12 зрели.
Днес ми звъннаха ембриолозите да ми кажат, че до момента само една е оплодена на ембрионче и върви нормално.
Миналият опит беше неуспешен, защото нямахме нито едно оплодено.
Въпросът ми е има ли някое от вас момичета в подобна ситуация, на която на третият ден чак е имало оплождане?
Адски много съм притеснена..има ли възможност да стане това оплождане на толкова късен етап..

Отделно съм във втора степен на хиперстимулация, подут корем до небето , режещи с нож болки, тежест, имам дори болки и бодежи при ходене до тоалетна в дупето..
Много зле ми понасят стимулациите, заради поликистозните ми яйчници.

# 299
Vseznaika, следкато си със поликистозни яйчници защо е нужно да правите силна стимулация? На 3  опит би следвало лекарите ви да знаят как реагирате на медикаментите и да дозират така нещата,че да имате около 10 Я. Хем да се избегне хиперстимулация, а във същото време от тези 10 пак ще си се оплоди поне една.
Ако нямате МФ, за мен не се води правилно тази стимулация. От 18 Я, 12 оплодени и само едно ембрионче и то бавно....мисля си за некачествении яйцеклетки заради неадекватна стимулация.
Мисля, че от ебриологоята не ви дават пълна информация, как така нормално ембрионче, но се оплодоло на 3тия ден....върви си бавно.
Поне не правете свеж трансфер, със сигурност ще изпусне имплантационния прозорец.
Стискам ви палци това да е вашето ембрионче!

Общи условия

Активация на акаунт