СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 821
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
    Ви-то, прогестеронът сгъстява кръвта, като според прочетенето дуфастонът е по-неподходящ . Аз лично до скоро бях на 4х200 прогестан + 3х 1 дуфастон. Имам 4 мутации по-нискорискови и съм на терапия с Клексан.

Ирен 11, не знаех, че сгъстява кръвта. Аз слагам 3х2 утрогестан и бия Клексан и от 8ми приемам вечер аспирин акард 150. Това с Утрогестана не зная до коя седмица ще е.

# 376
    И до края може да се приема прогестерон.

# 377

На 4ти ден закъснение е направен, но не знам дали са добри тези стойности, струва ми се, че са ниски. Има ли някой в подобна ситуация?
    Когато бях бременна със синът ми, точно на 4ти ден закъснение моят резултат беше сто шестдесет и нещо.

# 378
    Здравейте отново, в събота чхг 9673 а днес е 17313.
    Интересно е чесън на 7ден закъснение.
    Според вас има ли проглем, че е толкова високо и дали е е удвоило хубаво

# 379
    Височко е, може да е двуплодна бременност. Няма смисъл да го следите повече, идете на преглед след 2-3 дена, ще се разбере.

# 380
    Аз също да попитам направих си кръвен излезе положителен тъй като имах зацапване и днес ми направиха пак минали са 3 дни доктора каза че е много малко и в четвъртък ще повторим кръвния ако не се развива спираме с хапчетата 😭😭😭😭 та мисълта ми беше на първия ми пишеше 189 .86 а днескашния 170.100 немога нищо да им разбера а гениколога ми каза че може да съм забременяла по късно затова да е толкова малко но ме учудва как първия беше по висок

# 381
    В една лаборатория ли са правени изследванията?
    Със сигурност не е добре, ако спада, за три дни трябва да се е поне удвоило.

# 382
    Не във различни лаборатории първия го правех на частно а втория с направление от гениколога в тяхната клиника

# 383
    Правете ги в една и съща. Има разминавания между лабораториите

# 384
    Това, което ви е казала лекарката, няма особена логика. Колкото и късно да сте забременяла, хормонът трябва да расте, а не да спада.
    Дано да е заради различните лаборатории.
    Може още в сряда да пуснете пак във втората лаборатория и ще се види как вървят нещата.

# 385
    Благодаря много  ранов още и за ихограх щом не се вижда защото гениколога ме изпрати там и ми каза да отида пак четвъртък сутрента рано и ако не се развива щом спираме хапчетата спираме и бременноста и взех много да се претеснявай за тези единици още веднъж благодаря

Последна редакция: пн, 17 май 2021, 16:16 от Lovemix23

# 386
    • до най-прекрасния мъж
    Ако ЧХГ, не дай Боже пада, хапчетата няма да помогнат с нищо. Просто отлагат малко неизбежното. Падащо ЧХГ означава, че ембрионът е спрял развитие в някакъв момент по някаква причина и бременността е прекъсната. Въпрос на дни, след като спреш лекарствата, е да ти дойде.
    Стискам палци да е грешка на лабораторията и да си с хубаво и растящо ЧХГ в четвъртък.

# 387
    Височко е, може да е двуплодна бременност. Няма смисъл да го следите повече, идете на преглед след 2-3 дена, ще се разбере.
    Не е задължително! На 3 ден имах 2300.

# 388
    Не е задължително! На 3 ден имах 2300.
    Така е, не е задължително.

# 389
    Благодаря много дано в четвъртък всичко е наред опити 1 година и най после се случи и първа бременност не ми се изка да е така но благодаря много за резултатите

Общи условия

Активация на акаунт