Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 847
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Ади, ут мен да мине, леб ша дунеса.....

# 166
Тъй, ами, без леб закъдя? А дубрютрю ви на сички, гледам днес сти ноу активни, дуде петъко и живнахти.

Нерку, и аз ши зимам пример, сичкото, дето си го показала гу имам по шкафовити, ши гу пудридя кат теб, ем и место ши ми съ усвободи. А дисциплината у къщи.......ши пей!!!

На Онзи са чуда ко ми аресА повечи - веждътъ ил брадътъ? Другу сий кат ни е кьосе чиляк, убав маж.
Аз мисла да закусвам веч. Ни сам спала ду сига, рабутиф, ма тъй сам угладняла, чи край, ни моат ма махна ут масата пу никъв начин, ку ще кво ще да стаа.

# 167
  • София
Другу сий кат ни е кьосе чиляк, убав маж.

Мани таа рапта. Аку треа съм гладко бръснат, треа са стържа сутрин и вечер. Simple Smile

# 168
Що бе чиляк, Онзи, зорлам да съ загрузяваш? Та съ прайти на гули охлюфи......Joy

# 169
  • София
Ами, нье. Маам си брадясал. По 2 пъти у седмицата ми стига. Laughing

# 170
  • Countryside
Гутен морген, кукис и Онз! Мараба, боджорно, бонжур, буенос диас, коничи уааа и така нататъка....словесна логорея ме прифана нящу! Мирси за трапезити ут ранни зури, има надежда в днешния петъчен ден и ино слънчице напеклу пирфекто! Joy

Ся бруя часувети ду пет и съм тъй, не че риалну ша излязъ ут къщи, ама...  Joy

Онз, бива ли чааак такъв мързел? Ино бръснини ти е зор, ми аку требе да скубеш вежда, да епилираш краци и руки, да мажеш маски на лицету и кремуви прутиф цилулит, ша тъ питам ас Joy  За цикъла и хурмона дан почвам Joy

# 171
Ами, нье. Маам си брадясал. По 2 пъти у седмицата ми стига. Laughing

Ън тъй, нек устанат и мъжови на тоз свят, чи......кат е тръгналууу.....Joy

Букетче, ни е мързел, бе, чи то инак нимой ги утличи чиляк мъжувети ут жинити. Нек секи си оди кат гу създала майката природа пък.....чи ми стига раждащ и нераждащ рудител, та ми артисва.
Уф, шантавея се аз, ама един ден гледаме две същества водят за ръчичка детенце от двете му страни, ама наистина еднакви. Заден план - скини дънчици, малки дупета, тънки краченца, маратончици, къси кожени якенца, ранички  и коса, вързана на опашчица. Брех, викам тез сигур са близнаци. Изпреварваме ги и аз кат кумшийката от третия етаж, дет нищу не пропуща, съ убръщам, уж друго гледам. Все пак мъж и жена бяха, съвсем млади. Добре че мъжът немаше очертани скули и набумкани джуки, май това им беше разликата. Ама пак добре, де.....

# 172
  • загубено
Всеки да си ходи кат му харесва. Сал дан ми го навира в очите.

Някак обаче не ми се вижда редно да си бръснем краката семейно. Дет се вика,нещо мъжко да остане в тия мъже.

Почвъм

# 173
Неркуу, ни си права, аку саму краката са им мъжкуту, ни стаа, ощи требе! Joy

Аз апнах и сига ми съ ни работи, па требе.  Ши си пучина, па посли ши му мисля.....

# 174
Бръснати мъжки крака......бляяяяяк!

Същоту кат космати женски!!!!

# 175
  • загубено
Лабри, колко сериозно и по мъжки ти стои едно мъжле с бръснти крака? Изобщо няя проверявам по натам къв е . Ама хич Joy да си бръсне квот иска,аз не искам да знам .

Бръснати мъжки крака......бляяяяяк!

Същоту кат космати женски!!!!

Хич дан ти пука . Не си ли ходила с небръснати крака? Joy

# 176
Хич дан ти пука . Не си ли ходила с небръснати крака? Joy

Е, саму скрити под панталон.....хахахаха

# 177
  • загубено
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 178
# 179
  • София
Бе, джоланите, иди-дойди, стига да не е нещо фрапиращу, ма аку е кат Филип Тотю, там вече е малку ту мъч. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт