Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 942
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • загубено
Онзи, бате внимавай двечерка.

Joy

Соучи, що да се дъни мамин сладък? Той ш е послушем.

Запрятам ръкави и я почвам.

# 376
  • Countryside
Честит осми март, кукис! Да сте живи, здрави, щастливи и обичани!

Нерче, при вас хубу затягат, а при нас олабват, въпреки че случаите растат! Нямало натиск на болниците, а след две седмици дали ша има, а? Чак Коцето се фали, че сме за пример на Европата, молА ти сА! Нимоа! До изборите нищо няма да затварят, освен ако не стане некъф апокалипсис...

Соулчи, пудкува ли чедуту с китки за даскалицити? Баш неска няя ти съ убадят, шъ знайш.

Онз, купи ли Фурлата? Нали ни смяташ да миниш с ини голи китки Joy

# 377
Скрит текст:
Честит осми март, кукис! Да сте живи, здрави, щастливи и обичани!

Нерче, при вас хубу затягат, а при нас олабват, въпреки че случаите растат! Нямало натиск на болниците, а след две седмици дали ша има, а? Чак Коцето се фали, че сме за пример на Европата, молА ти сА! Нимоа! До изборите нищо няма да затварят, освен ако не стане некъф апокалипсис...

Соулчи, пудкува ли чедуту с китки за даскалицити? Баш неска няя ти съ убадят, шъ знайш.

Онз, купи ли Фурлата? Нали ни смяташ да миниш с ини голи китки Joy

Еее, ма, Букетчи, ти искаш боя да му искараш на човека баш на празднико, нъл речи, чи булката ни ще таквиз фурли. То и аз, кат пумисля, по-добре 4-5 нефурли за тез пари, утколкот ина фурлъ. Кат ми омръзни за един-два месеца, ко да я прая, дукументи да сбирам у нея. Joy

# 378
  • Countryside
Лабри, ич не вЕрвам жина дан иска внимание пут формата на скъп пударък, тип Фурла. Ся ноу ясну, чи Онзовица ши кажи, чи нЕма нужда, кат си знаят семейния бюджет,туй щот е мила и дубра жина. Ама жеста е важен, усобину ку е Фурла Joy Ас такоз немам, ама ку ми подарят няя съ дърпам, е ся, саму малку за прит хората Joy и пак за прит хората ша викам, чи ни ща Joy

Онз, няя съ връзваш, шигувам съ тука, нал тъй Joy

# 379
Не знам, на мен чантите ми омръзват с некои мноу редки изключения. Имам една много удобна, нищо скъпарско не е, усимсе и нещо левове, ама толкоз да мий удобна, че за разлика от други си я държа и се чудя де да я занеса да ми зашият дръжките и, щот са хванати с нещо метално с болтчета и тез болтчета изпопадали, останало по ино-две, ма дребни-дребни, утверкъ нимоа намери дъ ги зАвъртъ,  и кат дръпна, устанах биз дръжки. Писна ми да я опраям. Което ми умръзва, изфърлям, подарявам, ослобождавам съ ут присъствието му. И най ми е важно вътре да имат разни утделения, да си пудридъ пулвинтъ къща, дет я нося, щот съм и/д/ната пудриденъ дева. Па инъ фурлъ ку имам......за ко по-напред?! Joy

# 380
  • загубено
Аз Фурла не щъ Sunglasses Илиянци како, само от там. И един анцунг Адибас ако може Joy

Ние си се гаргарим.  Онзи не се връзвай лаф да става. Джог бе,джог Joy

# 381
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вие се смеете, ама МУ (мой убавец) га ми донесе чантЕто от антилопа щях да умрЪ.
ка я е гонил таз антилопа, ка я е фанАл... идея си нямам.
и като изляза само гледа метнала ли съм антилопата на рамо или не.
и се късаха ципове и падаха кабзи - ремонтира и пак пита "нали ти харесва миличкоооо?
как да кажеш "не".
Simple Smile нося я, ама в глЪвЪтЪ ми пълзи една мислА "ами ако следващия път донесе кУркудил!"
вие змия с куркудил на гърба виждАле ли сте? а?, А?

# 382
  • София
Шъ внимавам, убещавам. Simple Smile
Ма то нема и кво да стане. Simple Smile

Мойта жинъ, не е кат ората. Китка за нея ни съм взимал, не съм си и помислял. Simple Smile
Квот си поръча, тва съм взел. Аре да видим, кой ше пузнай. Laughing

Скрит текст:
Освен тва при нея закъснителното реле е с мноо сериозно действие. Иде й да се зарадва или похвали нещо след.......дни, до седмица две, че и месец и отгоре, понякогаш.
Joy

# 383
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тиган. чугунен. Wink

# 384

Ако това е поръчала, работата е сериозна, значи и требе кат на уишмастърова! Joy
Онзи, и аз кат Нерка, да съ застраховам, нъл знайш, чи темътъ е кукундрелска, да ни нъ зимаш на ноу сириозну! Simple Smile

# 385
  • Countryside
Онз, щом работиш пу списАк няя съ притиснявам за теби!

Скрит текст:
ПударъкОт да ней некуя секс играчка Joy

# 386
  • София
Немате вубражение. Или па имате в повече. Simple Smile
Вино! И рикия. Simple Smile /б.а. в случая беше узо/ Laughing

Викъм да земна убуу /некво чилийско беши/, че аз не съм мноо пу винуту, ма па ме инструктиръ предварително - ей и да не земеш некое мноо скапо. Stuck Out Tongue

# 387
  • загубено
Оф бе Онзи, пази тишина. Ако Нерайдуфф види шми упили тиквата. Ората кви жени имали,бла бла..Joy

Ако това е поръчала, работата е сериозна, значи и требе кат на уишмастърова! Joy
Онзи, и аз кат Нерка, да съ застраховам, нъл знайш, чи темътъ е кукундрелска, да ни нъ зимаш на ноу сириозну! Simple Smile

Лабри,стара тиква е той не го мисли. Знаи  де списва. От един цирк сме отдавна Stuck Out Tongue Winking Eye

# 388
  • Once there was a Hushpuppy...
Хелоу дарлингс❤️😘

Хиур ю ар китка за сички!

Честит празник, мили мои🌹❤️😘

Ади да пийнем по винце! Чииърс!
🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷🍷

За мъжете в темата - виски
🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃🥃

# 389
  • тук, на мястото си
Честит празник, мили мои момиченца!
Бъдете много здрави и много обичани от приятели, съпрузи, деца, родители, свекърви най- вече!

Общи условия

Активация на акаунт