Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 864
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
Соулче, стани котка! Откраднах си го от друга тема за Сес, ама тя си го знае туй! Simple Smile

Това е суровата истина за живота. Светът е създаден за котките.

Инак, съчувствувам ти, ма сам сигурна, чи ш,съ упрайш сас сичку, и работата ши упрайш, и чавету, и квот има още......Я, Съншиту кой ухилино, давай и ти тъй! Joy

# 601
  • загубено
Ахой банда.

Соучиту, мииииии не си ли купи от розовките хапченца ? Систър само споко, пък и той е голям.

Joy

# 602
Еееей, ко станъ? Два деня въ нема, да ни сте съ размичтали кат мен?

# 603
  • Countryside
Мараба, Лабри! Как кво прайм, готвим се за ДО ут утри...

Иначи, да съ изкажъ, чи то лесну немъ, дори да дебелееш ней лесну.. Joy

# 604
Ооо, Букетчи, здрасти! Кат гледам, утсига тръгнала пудгутовката, утре на ДО-то сичку ший наред! То дибилейниту лесно, слид него иде трудното! Joy

# 605
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

гледам камерата на селската къща...
малееее, сняг!

# 606
Добри, прати малку снежец по плевенску, тук па една снежинка не щя да съ сбърка да падне. Цела зима сняг чекам, е, нема и нема!

# 607
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile нямаш избор - трябва да ни дойдеш на гости. Simple Smile

и в София е кал и мръсотия, а там... бяла приказка. но само на телефона я гледам Sad Sad Sad

# 608
# 609
Аз,на излизане от детЦката градина!

Морнинг лейдис енд джентълмене!🤗

# 610
Ний сме по къщята - затвориха ни, убаче не било локдаун. Нямали сме вечерен час......хахаххахаха

# 611
🤣🤣🤣 туй ше да е виц

# 612
  • загубено
Здрасти

Тестването да започва.
Аз съм си ок Stuck Out Tongue Winking Eye

# 613
Морнинг! Ама къв морнинг, то убяд дошъл....Blush.....Кат изоках снощи, че снег нема и таз сутрин ни затрупкало. Ма по-раншко да бех го напрайла, сега пък майка ми реве, че си отишли овошките и в двора. Та пак не моа му съ зарадва на тоз снег. Ама, кат спаха Януари и Фефруари, Марта им оправя бакийте, се е тъй, дубря, чи са жините!
Та Сънши, чудна си! Да съ пукажиш у вас пу вечерну времи! Пак ши си убаа! Simple Smile
Нерко, аз и без тест моа ти речи, че съм си у ред - пълен 100 и утгоре % кукундрел! Ко да мий? Joy

# 614
  • Countryside
Морген кукис, саму дет веч е гутен таг! Joy Ама тъй, кат ни слагати кафе, ут мени ино локдаун кафе Joy

Ас днескъ съм тъй и утре шей тъй и изобщуууу известну времи шай тъй Joy

Общи условия

Активация на акаунт