Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 874
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
  • загубено
Кво чакаш?

# 211
Ай, наздраве!!!

Нескъ съм ядосана......амъъъъъ......

# 212
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пийнАх.
сега ми се доспа.

# 213
# 214
ИСКААААМ НА РАБОТААААА!

# 215
Не си съвсем права, Сънше, мойту е едно, амъ са усеща като 17....

# 216

При мен баш тъй стана, събудих съ, закусих и зе чи са стъмни. Ма народът искал па да иде и сига пак аз на работа! Ама ха....нимой ли идин ден барим да ни съ иде?

# 217
Ше готвиш ино ядене за два дни....,

Мен, кат мъ питат ко сготви и аз  - Нищу. Мъжо вика - Е, вчера па нищу... Аз: Е, паааа, за два дни сготвих....  LaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

# 218
Еее, Соулчи, по навреми ми давай акъл, чи да бях и аз излязла с тоз нумер, ама на, кат съ ни сящъм, тъй, ши въртя чирпака пу вичерну времи! Simple Smile Ма и ММ го пратих на скарата! Щот койт ни работи, ни яде! Нъл тъй беши.......Joy

# 219
Нищу де, шъ гу имаш предвид другия път....!!!

# 220
  • загубено
А Соучи,убуу думаш Grinning
Още утре ще ги отстрелям моите маймуни у дома. Ха ма ха,че и с претенции пъ туй ни щем пъ онуй . С нищото за два дни ще ги опрая. Joy

Съншайн, работата на теб ти е като спа Joy

Joy

# 221
А Соучи,убуу думаш Grinning
Още утре ще ги отстрелям моите маймуни у дома. Ха ма ха,че и с претенции пъ туй ни щем пъ онуй . С нищото за два дни ще ги опрая. Joy

Замислям съ дъл цяла седмица да не е туй арну меню....

Максимум може на туй.....аку има кой да го нареже на тънкинку....

Ти мен уважавъш ли мъ, или не мъ уважавъш....!?!?

Да са возя ли у  грАдския транспорт или да'н съ возя, туй е въпросъ...!!!

# 222
Значиии,въпреки сичку не мога да се уплача,пуспах ду 9 и после се почнА.Наспана,мила и дубра предложих да направя клъсическата закуска за всички времена,нейну величеству палачинката.Още не беши загрял кутлона и от другата стая,се чуваха вечи писъци.Тичам и ги разтървавам докато няма сериозну пустрадали.Първата палачинка е гутова.УджасТ!!Ще се избият кой да я докопа първи.Дукато правя следващата вече бърша от земята сладко и мед из цялата куфня.За инфурмация имаме 2,даже 3 !!! маси с детцката,но ниту една не се използвъ пу предназначение от наште ....(тука ми липсва дума с куято да ги упиша).
Още съм мила и дубра,все пак съм се наспала.Завивам старателну следваща палачинка,следва нов писък и рев.Правя се,че не съм чула.След секунди пристигат двамата и започват да ми се уплакват.Нищо не разбирам,чувам само крясъци.Утпивам от вече изстиналуто кайве и благударя,че все пак съм се наспала.На вратата на хола нещо ми пречернява.Мисля си,че ми е падналу кръвнуто, но усъзнавам,че не е ут него, а ут гледката пред
очите ми.Иска ми се да се убадя на шефката и да пупитам дали все пак не мога да отида на тръстиката,но се сещам че е неделя и е пучивен ден .След пуредната джафканица,решавам да се скрия в туалетната,тъкмо сядам и вратата се отваря с гръм и трясък и едно еднометрово същество ми заявава,че му се ака.По-късно се скрих и в банята,но и там ме намериха в рамките на няколку секунди.Да не си пумисли сега някой,че се уплаквам.Нямъ такова нещо!!!Просто си мисля каква скука беши едно време без дицата.
С пужилания за спукойна ноШ,вашъ Съншайн. Simple Smile

# 223
Тъй, тъй, Сънши, дорде тъ четох се туй си мислих - ко иска Съншиту, ина минута нема да поскучай, висилбъ утсекъди! Joy

# 224
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
нали знете, че нано технологиите са открити от габровски месар, режещ луканка. Simple Smile
лягам си, че много философствах днес.

Общи условия

Активация на акаунт