Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече - мами с термин ЮЛИ 2021 - Тема 3

• 51 651
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро и честит женски месец на всички бъдещи мамита честита баба марта ❤️🤍❤️🤍🇧🇬

# 121
Честита Баба Марта! Само положителни емоции ви желая! 😘❤😘

# 122
Честита Баба Марта! Бъдете здрави, румени и засмени! 💗

# 123
  • София
Привет момичета, надявам се приемате нови членови в групата, аз от страх не смеех да се запиша и все чакам , а този преглед, а следващия Simple Smile.
Термина ми е на 03.08.2021, но аз съм с близнаци (2 девойки) и вероятноста да изкарам до термин е = 0.10% Simple Smile Не видиях да има други близнаци в групата Sad
Сега съм вече в 17+6, мисля че вече усещам бебките, е ритници няма още, но усещам вътре някакво гъделичкане, местене, пърхане.

Успех момичета и Честита Баба Марта)

# 124
Честита Баба Марта, момичета! Бъдете здрави, румени, засмени! И всички да гушкаме здрави, румени и засмени бебчета юли месец 💗💗💗

# 125
Честита баба Марта, момичета. С пожелание да родим здрави и румени бебенца 😊
Ивка, добре дошла..уауу имаме си и близнаци в групата, страхотна новина.
Усмивка, бързо възстановяване. Не се притеснявай, докторите си разбират от работата. А бъбречната криза е от най-болезнените, позната ми е много добре, така че си герой.
Ели, ние с беба изкарахме ковид, бях 2ри месец, наложи се и антибиотик, но мина сравнително леко при нас. Таткото имаше повече задух..много му помогна един чай - на д-р Памуков с ехинацея. Аз и сега го пия когато нещо усетя кашлица и дискомфорт на гърлото. Съвет от мен, ако се налага да пиеш антибиотик не се замисляй изобщо..има такива които се водят безопасности за бременни.

П.С Чудех се на майки които тичат до спешното, ако не усетят бебето 1 ден..ама вчера цял ден почти не съм я усещала, накрая за малко да ревна и тя се разрита едно хубаво, та се успокоих.. 🤦‍♀️

# 126
Честита баба Марта!
Поради понижен хемоглобин и хематокрит след вторите кръвни изследвания (114 от долна граница 120), ми предписаха ФЕРО ФОЛГАМА 3x1. Тъй като ми се струва висока дозата, предвид че съдържа и фолиева киселина, дали някой пие и в каква доза?

# 127
Момичета, как сте тези дни? Hug Аз се включвам с няколко питания Grinning Напоследък кожата на брадичката ми полудя  - постоянно ми излизат по 2-3 пъпки там, предполагам, че е от хормоните. Имате ли някакъв лек за това? Thinking Мия си лицето старателно, слагам кремчета, но пак си излизат.

Второ - правили ли са ви обременяване с глюкоза. Аз се следя в Надежда и АГ ми каза, че е задължително и трябва да го направя при следващата ЖК. Струва ми се като голямо мъчение... тази глюкоза и после те бодат 3 пъти. Знаете ли дали взимат кръв от вената или от пръста?

И трето - как сте с килограмите? Аз както не качвах нищо до сега и в последните 2-3 седмици се оказа, че съм +2кг Grinning Вярно, че и коремчето ми порасна в последните седмици, но не знам дали е нормално.

# 128
И аз наддавам на килограми, вече съм 62 кг, бях 55, вече почвам със страх да се качвам на кантара, 23 г.с съм с момче, исках да не привишавам 70 кг, но едва ли.

# 129
Момичета, как сте тези дни? Hug Аз се включвам с няколко питания Grinning Напоследък кожата на брадичката ми полудя  - постоянно ми излизат по 2-3 пъпки там, предполагам, че е от хормоните. Имате ли някакъв лек за това? Thinking Мия си лицето старателно, слагам кремчета, но пак си излизат.

Второ - правили ли са ви обременяване с глюкоза. Аз се следя в Надежда и АГ ми каза, че е задължително и трябва да го направя при следващата ЖК. Струва ми се като голямо мъчение... тази глюкоза и после те бодат 3 пъти. Знаете ли дали взимат кръв от вената или от пръста?

И трето - как сте с килограмите? Аз както не качвах нищо до сега и в последните 2-3 седмици се оказа, че съм +2кг Grinning Вярно, че и коремчето ми порасна в последните седмици, но не знам дали е нормално.
Здравейте, относно глюкозата преди доста време са ми правили ..отиваш разбира се гладна вземат ти венозна кръв след това глюкозата на екс🤐 и точно на кръгъл час след това ти вземат кръв от пръстта 3пъти. Като за да е още по-гадно не ядеш и не пиеш нищо освен вода през тези часове😵
Относно килограмите стартирах на 48 49кг сега съм 55 +- 20 г.с.

# 130

Аз имах много пъпки по брадичката, шията и деколтето, но ми препоръчаха да се мажа със Судокрем и поне при мен върши чудесна работа. Мазах се 2-3 дни и пъпките завяхнаха и изчезнаха.

Относно килограмите пък, аз не се лишавам от нищо, което ми се хапва и вече съм качила около 7кг - бях 48кг в началото, а вече съм около 55кг, надявам се нещата да не отидат на зле към края.

# 131
Здравейте
Днес бях на преглед и всичко е наред, също така най накрая и ние разбрахме пола, чакаме момченце💙 Много се зарадвах като ни казаха, вече мога да избирам дрешки ☺ Нямам търпение да започнем с покупките 🤰👶

# 132
Здравейте, момичета, и честит празник!
Аз имах нещо като акне първия триместър на бременността, сега лицето ми се изчисти.
Само мицеларна вода ползвам и масло от шипки.
С кг.  съм точно + 4.4,  24 седмица, стартирах почти 51 сега съм 55. Доколкото знам сега малките ги чака бурен растеж и е нормално да качваме по около 0.5 кг на седмица, така че, както се казва най-хубавото предстои Simple Smile

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 20:47 от Y@n4eto

# 133
Здравейте,момичета! Как се чувствате?
Аз все още съм в болницата- Патологична бременност. Правихме посявка на урина,но се оказа,че е стерилна. На лекаря нещо не му се вярва и днес пуснах пак стерилна урина,кръв и обикновена урина пък да видим какво ще покаже. Единствено левкоцитите ми продължават да са леко завишени,което говори за инфекция. Гледаха бъбреците и на ехограф и се оказа, че в десният (болезненият) бъбречното легенче е леко уголемено и има малко количество задръжка на урина,но няма камъчета.. най-вероятно болките ми идват от там. Уж болката ми беше преминала вчера и какво стана, тази нощ се възвърна с пълна сила.. Остава да чакам отново да излязат резултатите от изследванията. Иначе в болницата ми бият само мускулно спазмалголитици и това е.
Много се притеснявям за бебчето...последните дни я чувствам все повече,но въпреки това с тези инжекции изобщо не ми е спокойно. Тук докторите казват, че е възможно матката или бебчето да притискат бъбрека и от там задръжка на урина и тн,но на мен не ми се вярва да е това,защото предполагам на ехографа щеше да се види..  
Излях си болката,но знам, че вие сте много подкрепящи! Пазете се! 🤗

# 134
Здравей, не че моя пост ще те успокои, но горе главата! С бебето ще сте добре, повтаряй си го и вярвай в това, защото по-силно нещо от мисълта няма. Вярвам, че всички ще имаме прекрасен финал на бременността и живи и здрави и прекрасни бебета. Прегръщам те! Скоро само с хубави новини да си тук!

Здравейте,момичета! Как се чувствате?
Аз все още съм в болницата- Патологична бременност. Правихме посявка на урина,но се оказа,че е стерилна. На лекаря нещо не му се вярва и днес пуснах пак стерилна урина,кръв и обикновена урина пък да видим какво ще покаже. Единствено левкоцитите ми продължават да са леко завишени,което говори за инфекция. Гледаха бъбреците и на ехограф и се оказа, че в десният (болезненият) бъбречното легенче е леко уголемено и има малко количество задръжка на урина,но няма камъчета.. най-вероятно болките ми идват от там. Уж болката ми беше преминала вчера и какво стана, тази нощ се възвърна с пълна сила.. Остава да чакам отново да излязат резултатите от изследванията. Иначе в болницата ми бият само мускулно спазмалголитици и това е.
Много се притеснявям за бебчето...последните дни я чувствам все повече,но въпреки това с тези инжекции изобщо не ми е спокойно. Тук докторите казват, че е възможно матката или бебчето да притискат бъбрека и от там задръжка на урина и тн,но на мен не ми се вярва да е това,защото предполагам на ехографа щеше да се види..  
Излях си болката,но знам, че вие сте много подкрепящи! Пазете се! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт