Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Браво, страхотни стойности. Hug Завидях за ФСХ-то. Stuck Out Tongue Winking Eye  Хайде, късметлийски да е този МЦ и да извадите поне 3 бъдещи бебока. Flowers Four Leaf Clover

# 631
Pepita5, чудесна картинка! Да ти е успешен месецът и отлични ембрионите! Стискам палци!!!

# 632
Pepita5, Bobby, успех борбени момичета! HugHugHug

# 633
  • София
Много ви благодаря момичета, чул ви господ Flowers Four Leaf Clover Gift Heart
Много късмет и на всички вас, които продължавате да се борите Hands Pray Flowers Hibiscus

Относно ФСХ-то винаги го държа между 14-15, но малко се изложих по моя вина  и се беше вдигнало на 23, защото 6 мес. спрях да пия NAC. Започнах го на момента като видях 23 Astonished от 600мг. 2 пъти на ден, след 1 мес. на прием го измерих и беше паднало на 21, но продължавам упорито да си го пия и ето резултата след 3мес. пиене вече стана 14,67, като от 1 мес. започнах и да тренирам 2 пъти в седмицата.
Явно всичко си оказва влияние, когато водим заседнал начин на живот без тренировки в забързаното ни ежедневие, нормално е и хормоните да се влошат.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 13:06 от pepita5

# 634
  • гр. София
Момичета, да питам и тук - за ПРП процедурата при изчерпан яйчников резерв някой мнения и опит да има?

# 635
  • плевен
Привет, момичета! Някоя да е пила Овабууст за подобряване качеството на яйцеклетките? На крачка съм да си купя.На 43г съм, преди година и половина  с мисед аборт от естествена бременност, в момента правим опити. Хормоните са ми добре, надявам се на чудо.

# 636
  • София
Според мен не си струва цената в него има много малко неща и е 88лв за 1мес.
100 пъти по добре е да си вземеш FH PRO съдържа доста неща които са необходими за репродуктивната с-ма
малко е скъпичко, но е доста по-добро
Виж Pregnotrend той е по евтин вариант и никак не е лош - стига за 1,5мес., има и доста други добавки.

Последна редакция: пт, 25 юни 2021, 16:42 от pepita5

# 637
Момичета, да питам и тук - за ПРП процедурата при изчерпан яйчников резерв някой мнения и опит да има?
Аз имам опит, за съжаление лош. При мен първата процедура, направена заедно с пункция беше горе-долу ОК. Тръгнаха 3 доминантни, до пункция останаха 2, извадиха 2 яйцеклетки. Имам 1 замразен ембрион на 3ти ден, другата яйцеклетка спря развитие. Тоест същия резултат щях да имам и без ПРП.
Второто ПРП ми се отрази много зле. След него започнаха ЗФ и тотален хаос в хормоните ми, от който не се оттървах повече от 7-8 месеца. И така. Не бих повторила. Но при някои жени има много добър ефект, доколкото съм чела. Явно си зависи как ще реагира организма на конкретната жена.

# 638
Привет, момичета! Някоя да е пила Овабууст за подобряване качеството на яйцеклетките? На крачка съм да си купя.На 43г съм, преди година и половина  с мисед аборт от естествена бременност, в момента правим опити. Хормоните са ми добре, надявам се на чудо.
Пила съм профекунд едновременно с фертилейт, никакъв ефект нямаше върху качеството. Даже след него имах неоплодена яйцеклетка, а следващият ембрион с качество, по-лошо от преди добавките. От 2 дни започнах фх про. Да питам момичетата, които са го приемали, мога ли да пия и NAC едновременно с него?

# 639
  • София
Да може, няма проблем, но да имат 1ч. разстояние поне едното от другото

Последна редакция: сб, 26 юни 2021, 22:01 от pepita5

# 640
Vesi, Овабууст е добър продукт, взимала съм го, но ако ще купуваш нещо скъпо като него, препоръчвам FhPro, от него съм била още по-доволна. Можеш да потърсиш мнения в нета и да избереш!

# 641
Здравейте,момичета! Само за инфо,колко струва замразяването на ембрион и има ли значение цената от броя им. Хубав ден на всички

# 642
  • София
мисля че в различните клиники цените са различни.

# 643
Замразяването на до 5 Е е около 250 лв, съхранението им за 6 месеца е още около 300 лв., но наистина има разлики в цените на клиниките Yum

# 644
Здравейте... Поради 4 трансфера - от 2019 до 2020 - Щерев -1, Бахчеджи - 2 и Аджибадем Маслак - 1,  без успех, др ми, сега, в Бг, препоръча диагностична хистероскопия... Приемам препоръка за др, при който да я направя...  И, може би е добре, като се прави, да е и с биопсия за имплантационен прозорец и НК клетки?
Хубаво ще е да е в Бургас, но нямам идея, има ли добри специалисти тук, които освен хистероскопия да могат да взимат и биопсия за съответните тестове...

Диагностична хистероскопия - платена правих при д-р Недялков в "Бургасмед". Лично съм много доволна. Добре свършена работа.
Биопсия за тестове в Бургас няма кой да ти направи, за наше най-голямо съжаление.
Изостанали сме в това отношение и сме на светлинни години от другите градове. Sad

Общи условия

Активация на акаунт