Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР - тема 18

• 57 512
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
На мен този месец също ми избърза много -на 16-ти ден Sad . Да не би при теб  да е нещо инцидентно..знам ли.Аз не мога на ХЗТ и се надявам нещо инцидентно да е Sad .

# 661
Mandaria, на мен след трансферите винаги цикъла ми е с аномалии. Един месец идва на 17-ти ден, следващия на 33, и по два - три месеца имам ЗФ. Аз лично бих изчакала следващия цикъл преди да пристъпя към ХЗТ. При мен положението е -  навършени 41 г. със силно намален резерв съм и все още тая надежди за успех с моя Я.
Ти трябва да се съобразиш с твоето.

п.с. Съжалявам за неуспеха Disappointed Relieved

# 662
Мандария, и според мен е добре да изчакаш някой и друг цикъл, за да видиш дали не е нещо инцидентно. Аз в момента съм на ХЗТ след операциите по преценка на доктора. Не съм имала смущения в цикъла, но след някой и друг месец ми предстои трансфер.

# 663
Благодаря за мненията. Ще изчакам още един значи, щом се случва. Да се надяваме да е в рамките на нормалното този инцидент. Аз нямам проблем с фемостон, не ми действат зле. Много ми се иска да си почина от хормони и противозачатъчни, от неуспешна бременност и общо 4 трансфера за годината. Само се притеснявам за физическите последици от ниските ми нива, ако не пия нищо.

# 664
  • София
Наистина организма се нуждае от почивка. Пък и от високите дози прогестерон се разместват хормоните, само не дей да мислиш, че влизаш в ПМС. Някой път от ЗФ, който се пука на 3-4 ден цикъла, идва на 16-18 ден което е нормално, просто е скъсена първата фаза иначе 2-рата си е на ред и нещата при следващ цикъл се оправят.
Гледай позитивно на нещата, стискам много палчета Flowers Four Leaf Clover

# 665
Значи този месец температурите и цялата промяна ни взимат здравето. Вие се включвате с къс цикъл, аз отразих един 40-дневен, при обичайно 28-29 дни и се бях замислила за менопауза и сие... И след трансфер не ми е бил толкова дълъг. Но както, мина, продължаваме напред!

# 666
Като говорите за странни цикли и моят този месец е такъв. Аз съм с ранна овулация, а този МЦ нещо много бавно вървят нещата. Имам съмнения, че ще се стигне до пункция.
2ри ден: 1ф. 2 мм. + 1ф. 6 мм.
6ти ден: 1 ф. 6 мм. + 1ф. 9 мм.
9ти ден: 1ф. 11 мм., май за втори нищо не чух. Лигавица 6 мм.
И сега се чудя големият ли върви бавно или той е изчезнал някак си, а малкият дърпа напред. В понеделник ме викат на 12ти ден за преглед обаче като си знам ЛХто как скача, може и нищо да не стане.
При предния МЦ пункцията беше на 8ми ден. Може наистина рязката промяна във времето да оказва влияние.

# 667
Отидох за броене на антрални фоликули обаче на 3 ден вместо на втори и бяха 3 в единия яйчник а другия яйчник беше напълно "изчезнал".След 2 дни отидох пак за да науча че в изчезналия яйчник има два фоликула не разбрах с какъв размер.Отидох на пункция на естествен цикъл и резултатът е нула яйцеклетки.

Направо място не мога място да си намеря, хем няма яйчник,а изведнъж се появява при това с фоликули.
Направо подадох документи за ДЯ, обаче най рано след година евентуално ще има развитие там.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 15:39 от Sunsshinne

# 668
Sunsshinne, понякога яйчникът е в позиция, в която не го виждат. Моят десният все го търсят. Това не значи, че го няма.
Тези хормони от деня на тригера ли са?По колко мм. са били фоликулите? От 1 опит няма да разберете има или няма яйцеклетки. При мен при по-голям размер на фоликула също не вадят. Обаче на 13-14 мм. в деня на тригера вадим. Но го установихме след няколко пункции. Как  са ти АМХ и ФСХ? Ти ли реши за ДЯ или докторът ти препоръча?

# 669
Bobby, това са думи на лекаря даже ме пита дали ми е опериран левия яйчник защото го няма. Това са хормони от тригера.

Последна редакция: сб, 03 юли 2021, 21:24 от Sunsshinne

# 670
Млада си и имаш шанс. Ще пробваш ли поне още веднъж ЕЦ? Не се отказвай. Blush

# 671
Bobby, това са думи на лекаря даже ме пита дали ми е опериран левия яйчник защото го няма. Това са хормони от тригера.
Според мен си спести излишния стрес с има го, няма го яйчника и с това АМХ тичай в Турция. Аз имам 2 неуспешни със стимулации и 3 на на естествен цикъл тук и две дечица от Турция. Ако имаш нужда от съвет, съм насреща.

# 672
Бобииии,много силно стискам палчета за успешен трансфер и прекрасно чхг скоро 🤞
Съншайн,Амх не е показател-важни са антралните и качеството на Я,а ти си млада (което е огромен +) и според мен бягай в Турция. Късмет и не се отказвай!

Момичета,а какво ще кажете за тези резултати? Пролактина според мен е ок(иначе все е във видоките референтни),но дали сте имали такива стойности на дхеа-та 😳 пия дхеа 2х25 от 2 месеца,но май нямам нужда от нея 🙈 това е ясно,но какво да правя,зада го сваля?

П.п.не съм с поликистоза,имам си ову редовно,нямам обилно окосмяване-даже напротив…

Последна редакция: нд, 04 юли 2021, 15:24 от Devilche

# 673
Devilche, по 6 наведнъж преди сън, мисля инозитола действа преспиващо и за това се препоръчваше цялото количество преди сън. И в Овабууст мисля, имаше инозитол, не знаех в началото, че може всички таблетки преди сън и като ги разпределях на 3 пъти на ден прием, не просто ми се спеше, а едва си вършех службените задължения Blush
Бях прочела, а и една лекарка гинеколог ми препоръча няколко от продуктите за подобряване на качеството на яйцеклетките от тях, след приема им пациентките й бяха заченали, не само Овабууст, нито пък беше само FHPro, имаше и други със сходен състав, нека всеки си прецени за себе си на кой продукт да се спре. Цените на всички са високи, и си е значителен разход, ако се приемат по-дълго време.

И на мен зверски ми се спеше, през цялото време на прием... Пиех  общо 4, едно сутрин , едно следобед и две преди лягане... Тъкмо живвах и взимах следваща доза Grinning ... Убедена сте, че може да се пият навъднъж по 6, преди лягане? Не е ли множко? Simple Smile

# 674
В тях има мелатонин. Взимат се 6те час преди лягане, за да се усвоят добре и тъкмо да се задейства мелатонинът.

Devilche, по 6 наведнъж преди сън, мисля инозитола действа преспиващо и за това се препоръчваше цялото количество преди сън. И в Овабууст мисля, имаше инозитол, не знаех в началото, че може всички таблетки преди сън и като ги разпределях на 3 пъти на ден прием, не просто ми се спеше, а едва си вършех службените задължения Blush
Бях прочела, а и една лекарка гинеколог ми препоръча няколко от продуктите за подобряване на качеството на яйцеклетките от тях, след приема им пациентките й бяха заченали, не само Овабууст, нито пък беше само FHPro, имаше и други със сходен състав, нека всеки си прецени за себе си на кой продукт да се спре. Цените на всички са високи, и си е значителен разход, ако се приемат по-дълго време.

И на мен зверски ми се спеше, през цялото време на прием... Пиех  общо 4, едно сутрин , едно следобед и две преди лягане... Тъкмо живвах и взимах следваща доза Grinning ... Убедена сте, че може да се пият навъднъж по 6, преди лягане? Не е ли множко? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт