Запушен нос в 30 г.с.

• 1 361
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,имам запишен нос вече повече от седмица..взех си Куикс но няма никаква полза от него..на някалко пъти си пръскам и Муконазал плюс,но не съм сигурна дали трябва и мога  да го ползвам.В 30г.с съм..мислите ли ,че има някаква опасност и ако да,какво друго може да ми помогне..предимно вечер ми се запушва.

# 1
Не е добре уж да слагаш разни неща, аз полудях така 2 месеца. Всичко минава с раждането, но при всички положения АГ каза, че мога вс да пия, бебето е достатъчно голямо, но аз се мъчих все пак. Рискът е най-голям в първия триместър.

# 2
Аз ползвах това:

# 3
  • Стара Загора
На мен ми изписаха кависепт спрей за нос, когато бях бременна.

# 4
Сега разбирам,че всъщност е досто срещано по време на бременност да имаш запушен нос..а аз се чидех от къде настинах след като си стоя само в къщи..и вече толкова време не ми минава.Вечер ми е по-тегаво тъй каво се събуждам през ноща с пресъхнало гърло,защото носът ми е запушен и трябва да си сложа спрей за да  ми се отпуши.А колкото до Муконазала е аз знам,че за първият триместър не трябва да се ползва.
Значи ако е от бременността,каквото и да ползвам има много голяма мероятнаст да не ми мине докато не родя..странна работа.

# 5
Слагах Виброцил капки около 5 дена това изписваше АГ при запушен нос.

# 6
  • София
През цялата бременност си ми беше запушен носа. Ден след като родих се отпуши само, че ме болеше от секциото и тогава пък не можех да се духам Grinning Та спокойно това си е нещо нормално

# 7
Аз бях настинала и ми изписаха Виброцил. Отпушваше ми за 20тина минутки, а аз полудявам и не мога да спя от запушен нос. В крайна сметка си купих Ксилометазолин и си спях спокойно.

# 8
  • Plovdiv
И на мен ми бяха изписали Виброцил. Но може да пробваш с етерични масла, подходящи за бременни, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт