Образователен Говорилник: 13-та сбирка на Задругата на жабешката отвара

• 23 494
  • 734
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Амели, ама това е гениално. Тъкмо ще можем да ги пращаме и с преспиване на училище. Пък то някои училища са си и готови направо - със сгради строени за хотел Joy

А, Санака, аз отдавна си навестявам темата с лоските, моля. Joy Само дето нямам време да ги следя редовно и обикновено съм изтървала купона преди да мине метлата Stuck Out Tongue Winking Eye Ама сериозно. Вече всичко очаквам аз. Уж си мисля, че вече нищо не може да ме изненада и от МОН успяват да го направят без да си дават много зор. Joy

# 256
  • София
Амели, ама това е гениално. Тъкмо ще можем да ги пращаме и с преспиване на училище.
А такааа! Признахте си най-накрая, че искате ПО, за да се отървете от децата си и някой друг да ви ги гледа. Лоска  това откога го каза... Joy

# 257
  • София
Тихо пък ти Joy

# 258
  • софия
Амели, ама това е гениално. Тъкмо ще можем да ги пращаме и с преспиване на училище. Пък то някои училища са си и готови направо - със сгради строени за хотел Joy

ааааа моля моля. Аз верно съм гениална, нескормна и страхотна, ама предложението е на Ежко. Той говори.

бива си я идеята. То и на хотел да плащаме храна и нощувки ще докараме таксата на колежа...

# 259
  • София
Амели, ама това е гениално. Тъкмо ще можем да ги пращаме и с преспиване на училище.
А такааа! Признахте си най-накрая, че искате ПО, за да се отървете от децата си и някой друг да ви ги гледа. Лоска  това откога го каза... Joy
Абе то, който си учи съвестно при ПО, си учи и при ДО - е това е истината 🤣

# 260
  • Пловдив
Така е, защото основното учене се прави вкъщи. Училището има съвсем друга цел и стойност.
Ако беше само заради едното учене... Simple Smile

# 261
  • София
Аха, и сега ще се окаже, че децата ви са от онези, които развалят дисциплината и преписват на онлайн тестовете.
Ами няма да си играя с вас повече, пък.

# 262
  • София
Не, не - нито ние, нито децата ни са на висотите на Лоскините. То малко да почетеш във ФБ и става ясно за пропастта в нивата.

# 263
  • София
Абе то, който си учи съвестно при ПО, си учи и при ДО - е това е истината 🤣

А така. Значи, ще може да си учи и с преспиване Joy

# 264
  • София
Наздраве, бе, девойки и младежи! От две чаши вино вече много ви уважавам!
Гледам листите на партиите за изборите и ми идва да плювна по телевизора Joy

# 265
  • София
Що, някоя миска да не е пропусната от листите по случайност?

# 266
  • София
Какви миски? Те сега нали са "роднина, вирусолог, роднина, вирусолог". Joy

# 267
  • София
Лекари, стари муцуни и тук-таме някой музикант и актьор за Убост. Кристина Димитрова и тя се бори.

Хахаха, Лейди, баш!

# 268
  • София
Аз гледах  - музикант-актьор, музикант-актриса.. Е, има и по някой друг вирусолог - абе всичко, което обикаля телевизията, е и по листите.

# 269
Не, не - нито ние, нито децата ни са на висотите на Лоскините. То малко да почетеш във ФБ и става ясно за пропастта в нивата.

Аз се обърках... Какво правят Лоскините в ФБ?

Иначе онзи ден аз се явих на един онлайн тест (мой де, не на детето) - еми през цялото време си мислех как може да се хакне системата и да се препише, то това си е предизвикателна задача...

Ежко успява и чрез посредник да е активен и забавен (и той хаква системата). Така де, няма да се даде без бой. Но Мецан нещо липсва, умори го тоз зъб...

Общи условия

Активация на акаунт