Време е за ИКЕА! - Тема 33

• 49 595
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
За Варна някой дали е разбрал дали ще отварят Икеа и кога?

# 241
  • Бургас
На сайта си пише, че Пловдив и Варна се поръчва он лайн и после отиваш и ги взимаш от вход или паркинг с безплатна доставка. Виж и за Варна.

# 242
  • Варна
Миналата седмица преди да затворят Икеа във Варна ходих да гледам точно спалното бельо.
TRADKRASSULA, много е симпатично, но материята е рехава, направо леко прозира. Не бих си го взела. Може би за резервно бельо за гости.
ММ хареса много това на квадрати за сина ми, аз го взех, избирах му дълго долен чаршаф и допълнителна калъфка и накрая... го оставих. Май ще му взема  SKUGGBRACKA или KUNGSBLOMMA . Сивото е малко скучно, но материята ми хареса. Кантът (или както се казва в края) е ефектен. Има и други цветове.
За нас се колебая между KOPPARRANKA и STRANDFRАNE  . Повече ми харесва на живо второто, обаче винаги сме искали сив долен чаршаф и досега е нямало с какво да го съчетаем. Та най-вероятно ще взема КОПАРАНКА.
Поръчахме двоен МАЛМ, с 6 чекмеджета вместо ТВ шкаф за тийн-стаята и в бъдеще, постепенно ще я преобразуваме от детска в младежка. Затова взех бял лак, той отива и на сегашните мебели и пода. Обаче се чудя, бялото на МАЛМ дали е като бялото на БИЛИ например?

# 243
От Икеа звънят ли преди да доставят поръчката на адрес?

# 244
  • Плевен
Звънят предния ден. Но понякога пропускат... На мен се е случвало да звънят час, два преди доставката.

# 245
обикновеното бяло на малм е горе-долу като били и беста.. имах ги доскоро и трите в едно помещение и седяха добре... лакът на мен лично ми идва малко прекален, но би се вързал добре ако останалите мебели в стаята са лак

# 246
Звънят и посочват сумата да си приготвите, идват след половин час и пак се обаждат. Много добра е фирмата за доставките.

# 247
  • При елфите ...
На селУ куриерската фирма разнасяща пратките на Икеа идва само в петък и никога не съм получавала предварителни обаждания за доставката... Но винаги получавам и-мейл от Икеа, кога ми е изпратена поръчката... и в деня петък, куриерът ми се обажда като пристигне до адреса/нас...

# 248
  • София
Някой възползвал ли се е тези дни от поръчка с вземане от софийския магазин? Работят ли изобщо по този начин този път?
Трябват ми 2 лигавника, доставка няма да платя за това 😂

# 249
  • Пловдив
Да,няма проблем.
Аз поръчвам и взимам от Пловдивския център,но принципът е същия.При нас идват за 2-3 дни.
  Направи ми неприятно впечатление политиката им за анулиране на поръчката при неналичен артикул.
Миналият месец поръчах дреболии за 300лв и едно малко столче се оказа невалидно в момента на изпращане на поръчката.Обадиха ми се и ме уведомиха,че трябва да ми анулират поръчката.Попитах дали няма възможност да ми върнат парите само за въпросната стока по банков път-не можело.
 Сега поръчах диван  и дребни неща  и отново някакво нощно шкафче,което пак се оказа неналично в последствие.Пак ми се обадиха,но понеже този път поръчката била голяма(считайте скъпа над 2 хил.лв)сами предложиха да ми върнат парите за неналичния артикул и да не я анулират.
Разбирам,че не им се занимава с дреболии,но все пак се почувствах някак излъгани за предходната поръчка.

# 250
Здравейте! Някой има ли представа на това бюро дали му се регулира височината:
https://www.ikea.bg/products/desks/office-desks-bekant/desk-comb … V8IJ9AS44M_-S1KvA

Не е указана височина. В чужд сайт на Икея намирам същото или подобно https://www.ikea.com/us/en/p/bekant-desk-white-s19006323/, на което е указана минимална и максимална височина, но как точно става регулирането, не мога да разбера?

# 251

Виж в упътването. Grinning

# 252
Тета, страхотна си! Благодаря много!

# 253
Ами не съм на сто процента сигурна де. И аз го гледах в амазон...регулиращо е пишат . Ама схемата , сега като я гледам, не я схващам много Stuck Out Tongue Winking Eye

Да не е като тротинетката на синко, там има отвори и едно като пъпка го щракваш в която искаш.
Тука с тая джаджа...не го вдявам много.
Да не е като този крак олов, имам такъв..него го въртиш долу и така го вдигаш/спускаш ??

# 254
  • Somewhere far away
Имате ли мнение за тази лампа? щипката  как е , държи ли, има ли вариант да я закача и след един два  дена да я намеря паднала?
 ей такива неща ме интересуват, изобщо надеждни ли са тези щипки ?

https://www.ikea.bg/products/lighting/work-lamps/navlinge-led-sp … -shtipka/00449877

Общи условия

Активация на акаунт