Промоции на книги - тема 9

• 42 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 405
Моля за препоръки за книги на издателство "Вакон". Хвърлила съм око на - "Съветистан" и "Пътеписи отвъд океана". Някой има ли впечатления от тях? "От Индия" също ми изглежда интересна.

Мога да ви препоръчам "Погребани в небесата" и "Между Нирвана И Самсара". Иначе аз също се чудя на "Съветистан", както и "За да живея" и "Да се осмелиш да шофираш".

# 406
  • в сърцето на един мъж...
Ох, аз искам да си купя на Ники Френч книгите, 6-те, обаче какъвто и код да намеря, все ги докарва до 80-90 лв Sad Дали ги има някъде намалени?

# 407
Ох, аз искам да си купя на Ники Френч книгите, 6-те, обаче какъвто и код да намеря, все ги докарва до 80-90 лв Sad Дали ги има някъде намалени?
https://amgbooks.bg/paket-frida-klajn.html  това устройва ли те
 Май не - и доставка пак 80

# 408
  • Sredets/Burgas
На "Вакон" харесах "Любовта ми Африка" - Дафни Шелдрикс.
Стига човек да си пада по сафарита и слонове,
защото има доста подробни описания и на животните. Simple Smile

https://www.vakon.bg/lyubovta-mi-afrika.html

# 409
https://amgbooks.bg/paket-frida-klajn.html  това устройва ли те
 Май не - и доставка пак 80

Хм, май доста по-евтино излиза - пише, че доставката над 35 лв е безплатна.

# 410
Инак на парче може да ги намериш евтини . Но там доставката оскъпява .
Следи и групи за размяна . Имала съм страхотни попадения от такива .

# 411
Много ти благодаря, без доставката и с код за още 10% успях да си ги поръчам, излязоха ми вместо 111 лв, 70 Simple Smile

# 412
Много ти благодаря, без доставката и с код за още 10% успях да си ги поръчам, излязоха ми вместо 111 лв, 70 Simple Smile

Много се радвам.

# 413
Здравейте , минавам само да споделя , че Софт прес имат 25% отстъпка на всички техни книги . Аз съм се насочила предимно към детски книжки , и от промоцията на Хермес май ще се възползвам 😁

# 414
Знаете ли цената на доставката при СофтПрес? Харесала съм 2 книги, а ми трябват 4 за безплатна Rolling Eyes

# 415
  • София
Знаете ли цената на доставката при СофтПрес? Харесала съм 2 книги, а ми трябват 4 за безплатна Rolling Eyes

Предполагам, че се калкулира в зависимост от теглото на книгите.
Аз само една на "Софтпрес" искам - "Списъкът", но ще я поръчам от Озон по-натам...
Кои две си си харесала?

# 416
Списъкът и Холандската къща Simple Smile
Мога да добавя и още две, ама те не са ми много приоритетни засега.

# 417
  • London, UK

Когато преди месец-два аз купувах от тях, а също и на предната промоция миналата година, доставка се начисляваше под 40 лв и беше твърда, мисля че 5 лв. (4.90).

Беше толкова, независимо колко книги слагах под 40 лв и се изписваше /генерираше в сайта, веднага след като избереш офис и начин на доставка,  преди да поръчаш, така че можеш да си свериш Simple Smile

Тогава, дори и с отстъпка от 31 процента, които ми се паднаха от колелото, не ми беше по- изгодно отколкото примерно от Озон с 10-15 процента отстъпка и Безплатна доставка, така че се отказах да поръчам първият път. Поръчах едва когато събрах книги за над 40 лв Simple Smile)

Дано ти помогне това.

# 418
Бих препоръчала Глина на Виктория Бешлийска.

# 419
Благодаря, Адамант, май ще чакам нещо по-изгодно Hug

Общи условия

Активация на акаунт