👜Нови придобивки в гардероба - 61

• 121 869
  • 709
  •   1
Отговори
# 75
  • Русе
С какво ще носите белите ботуши? И аз си взех същите, но още не мога да измисля нищо и се колебая дали да ги задържа.

# 76
Може ли линк към белите ботуши и червената рокля, в чиято ми останаха очите!

# 77
  • Някъде там
от hm днес Simple Smile

От миналата седмица

# 78
Искрица, клина и якето са супер! Кой модел е якето/ горнището?
Като това от снимката ли е?

# 79
  • Някъде там
Това е якето.https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0805000013.html
Размер S си взех Simple Smile

# 80
  • София
https://www.zara.com/BG/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%81 … =red_social_movil
Ако носите С, взимате Л за тази рокля, има голям проблем с номерацията.
G3r-ботушите са ми за цял сет тоалети. Харесва ми монохромен. Пускам в скрит текст.
Скрит текст:

# 81
  • Русе
Stefina супер изглежда, особено последната риза. Аз мислех нещо от наличното, но нищо не ми хрумва подходящо, може и да потърся нещо онлайн.

# 82
  • София
Stefina супер изглежда, особено последната риза. Аз мислех нещо от наличното, но нищо не ми хрумва подходящо, може и да потърся нещо онлайн.
Благодаря. Последното е рокля, но я чакам още.

# 83
Рокля

И нещо за лятото

# 84
Аз за 2 седмици , много прекалих с покупките Grinning
Като се има напредвид, че спешно се нуждая от кожено пролетно яке, но сега ще събирам пари за него и ще гледам, както и ще се ослушвам къде ще пуснат хубаво, качествено и интересно кожено яке.
Отделно трябва да си набавя и пролетни неща, като например блузки и тениски.

Взех си тези неща от Алеса.

Взех си този екип / клин и изчистен бомбър, без надписи, тъй като на света мразя рекламни логота, все едно съм ходеща реклама по улиците...!  /

Това палто. От много време го мечтаех, лошото е, че копчетата много кекаво зашити, но ги оправих.

Този комплект - клин и поло. Невероятни са!

Този топ си взех.

И разбира се, този комплект бански си взех.

# 85
  • София
- Дънки Only

# 86
  • Стара Загора
https://www.zara.com/BG/bg/%D1%80%D0%BE%D0%BA%D0%BB%D1%8F-%D1%81 … =red_social_movil
Ако носите С, взимате Л за тази рокля, има голям проблем с номерацията.
G3r-ботушите са ми за цял сет тоалети. Харесва ми монохромен. Пускам в скрит текст.
Скрит текст:

Не съм много съгласна за роклята.
Аз нося XS от Zara и тази ми е идеална също в този размер. Взех нея и тази лилавата, като последната ми е идея свободна. В момента съм и с 4-5 кг отгоре следпразнично 😃 така че щом влизам, мисля че си отговарят. Но аз нагоре съм тясна като цяло. Прикачам и други 3 покупки още от началото на януари. Роклята тогава беше 30 лв, но не съжалявам. Номерата се изчерпват буквално за секунди или минути, та да хвана двете рокли с топовете и панталонките налични едновременно, си беше чист късмет.

Скрит текст:

Планирам да облека тази с плисе за 8 март, ако е топло. Чудя се обаче за ботите? Дали стои добре с тях. 🤔

Искрица, може ли линк и към клина?

# 87
iv4enceto_91  топа от последната снимка от Зара ли е?

# 88
  • София
Нов ски панталон от физически магазин в Банско

Скрит текст:

# 89
  • София
iv4enceto_91
Имам в момента от тази рокля ХС и Л.
На ХС талията е 28см😱, на Л е 37см.
А съм размер С към М.
Голямо разочарование имам от номерата им, един път М на една и съща дреха ми е малък, един път ми е голям?
Имала сте късмет да уцелите верен номер.
Ето снимки
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт