АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 8

• 19 718
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Не съм влизала от няколко дни май, даже не успях да изчета всичко.
Бяхме вчера на консултация, наддал е 770гр., доста си е, вече е 8250. Още е със сополи, вече 10 дни стана, докторката каза, че според нея от зъби. Няма избил зъб още.
Днес бяхме при Фурлакис, много съм доволна. Всичко се развива нормално, даже костната система е доста добре развита. Каза, че вече няма ограничения за седенето и можем да го оставяме неограничено и без опора.
Чистенето и на мен ми е зор (и всичката домакинска работа, де). Jamily, за мен също никога не е достатъчно чисто, ама вече се примирих май. Чиниите ги оправям вечер, прахосмукачка през 2 дни да кажем, пране пускам главно сутрин, но често забравям да простра и до следобяд понякога😃 Вечно нещо има да се прави, тъкмо свършиш едно и се появява друго. Как се радвам, че не съм само аз, че имах чувството, че с мен нещо не е наред и едва смогвам.
Ellocin,  и Борис казва нещо като айде 😄

# 151
София казва нещо като ма-ма-ма-ма-ма, продължително и все едно се жалва Joy иначе последните дни все едно вика, харесва ѝ да си чува гласа и продължава. И понеже аз се смея и тя продължава. Сутрин като се събуди веднага си пробва гласа и вечер като ни ѝ се спи и се закача.

И аз имам парочистачка, ама не остава много много време за нея. Последният месец ми е много трудно като трябва да държа и разнасям малката. Успявам да мия сутрин чинии и да подредя горе-долу. Почти всеки ден пускам прахосмукачка, понеже се събира много прах от радиаторите, а и в София не се славим с много чист въздух Sad най-вече гледам на детето нещата да са оправени, за всичко друго ако има време. Преди беше лесно като стоеше в шезлонга, ама сега не иска и нямам почти никакво време, даже на моменти едва стига време да ям...

# 152
Mint, кога си записахте час при него? Аз исках да запиша, за да види проблема с вратлето, но няма свободни до април месец, та записах при друг.
Аз всеки ден минавам с прахосмукачка и пак има за обиране. Парочистачка още не сме си взели, ама ще поръчам скоро.

# 153
Здравейте.
Георги на 6 месеца(и моята импровизация на торта), времето лети.
И за подарък има обрив по корема и гърбът. Два дена яде карфиол и грах , на Хип (картофи, морков, карфиол и грах май беше) . Следобяд започнах каши, но педиатърът ги забрани заради килограмите. Ще изчакам обрива да мине и ще предложа плод.
Кака му яде из цялата къща, та си мисля, че може и тя да го е захранила с нещо 😄
Нямам време да чета, много поздрави на всички.

# 154
Тортичката ви е страхотна. Честит ви мини празник. Ние това не го отбелязваме и незнам откъде дойде тази мода 🤪. Днес бяхме на консултация и изследвания. Е на такова момиче попаднахме, запляска, чука с епроведката, бръмчи на мишката, боцна е , източи кръв, а мишката не мръдна, не плака все едно не са я пипали въобще. Разкош.
За чистенето всичко вечер бутам в съдомиялнята,  понякога и през деня я пускам, пералнята е със сушилня, само сгъвам. Но от прахосмукачката я е страх. Налага се да я държа на ръце, което не означава много хубаво почистване,  а отгоре отгоре...за праха няма да говоря....в двете крайности съм...бърша като луда и рисувам сърца на шкафа 🤣. Абе луда работа,  детето да не реве, чистенето няма да избяга. И аз като Савова мисля, че уикенда не е за чистене.  Дори ми действа натоварващо ако го правя през почивните дни.
Ядем няколко зеленчука, от плодовете слива и круша. Започнахме да правим каша от овес към 10 часа и попара. Ядем коричка хляб или си чешем венците с нея, та глутенови зависимости нямаме слава богу.

# 155
Mint, кога си записахте час при него? Аз исках да запиша, за да види проблема с вратлето, но няма свободни до април месец, та записах при друг.
Аз всеки ден минавам с прахосмукачка и пак има за обиране. Парочистачка още не сме си взели, ама ще поръчам скоро.
На 30 януари съм записала, сега видях. Около месец си има чакане при него, но си заслужава според мен.

# 156
Да, съгласна съм. Ние веднъж имахме късмет да запишем час от едната за другата седмица. Изобщо нямах представа, че се чака толкова дълго. Sweat

# 157
ellocin, дано няма проблем, според мен иди при някой, който да ви приеме по-скоро, за да се успокоиш и да не го мислиш. И аз как се бях шашнала за цепката на дупенцето, че е на криво, но всъщност ортопеда ми каза, че тези неща децата ги израстват. И при вас ще е така. Споко. Ама все има за какво да се тревожим.
Много е трудно при нас това захранване, в началото като че ли по си хапваше тиква, морков, сега като взех да вкарвам тиквички, броколи и да правя комбинации голям зор. Днес дадох за пръв път месо-заешко със зеленчуци. Изяде 3 лъжички едвам едвам и сви устата и дотам. А го кусах и не беше никак лошо. Ама все някак трябва да се справим.
Jamily, моята парочистачка я купихме от Кауфланд преди около 7 месеца на промоция за 50-60 лв., не знам дали има безкабелни, но ако има си мисля, че ще е доста по-удобно.

# 158
Тази сутрин успяхме да съберем урина в пликчето и ходихме да му вземат кръв.
Баща му го натовари в новата раница (която е уникална!), облече си червения суитчер (с качулка на цветя Joy) за бебеносене и отидохме в кварталната лаборатория.
По пътя видяхме още един татко с раница. Много са сладки Blush
Боцнаха го докато баща му го държеше в раницата и абсолютно нищо не усети. Даже и физиономия не направи.
Боцнаха го с такова подобно на това за мерене на кръвна захар при възрастните.
Стегнала съм му багажа и го чакаме да се събуди, за да го караме у баба му и дядо му.
Времето е разкошно, та ще има да го разхождат напред назад.
И новата количка пристигна, но не ми се струва така комфортна, както е основната му. Лятната е по-тясна.

# 159
Гледам всички правите изследвания а тук никой не ми е споменавал за това.
Лайка каква количка взе? Имам Стокки но искам нещо компактни, което да става за самолет. Взех Joie Litetrax4, обаче е огромна и ще я върна. Сега съм се спряла на Babyzen yo yo2.
Това да избереш количка е направо наука!

# 160
  • Пловдив
Гледам всички правите изследвания а тук никой не ми е споменавал за това.
Лайка каква количка взе? Имам Стокки но искам нещо компактни, което да става за самолет. Взех Joie Litetrax4, обаче е огромна и ще я върна. Сега съм се спряла на Babyzen yo yo2.
Това да избереш количка е направо наука!

Тъкмо поръчах тази :  NEW Metro 2020 Compact на Ergobaby Plum
Дават я, че като се сгъне, става с размери на ръчен багаж и се събира в отделението над главата в самолета.
Сега ще видя като пристигне как е.

# 161
Изглежда много добре и като размер е почти същата с бейбизен. Цената пък е по- добра. В момента тук има оферти и я намирам на цена 199 паунда. В Бг каква е цената?

# 162
  • Пловдив
Изглежда много добре и като размер е почти същата с бейбизен. Цената пък е по- добра. В момента тук има оферти и я намирам на цена 199 паунда. В Бг каква е цената?

В момента е на промоция в сгушени и е 399 лв безплатна доставка 👌👌👌
Иначе е 569 лв ако не е на промо

# 163
Savova, cybex eezy s twist взех аз.
И тази като се сгъне е много компактна.
Оставихме малкия, поревах си. Довечера сигурно пак... Cry

# 164
Ох Лайка аз още не смея да го оставям на никой, не че няма да се справят но на половина Joy. Не че не ми се ще да се наспя една вечер.
От 2 вечери си ляга късно, понеже не можах да наглася дневното спане и си легна в 8.45. После се събуди да яде
в 2 и след това чак в 6.30 и така ми е по- удобно, обаче като стане в 7 и после цял ден ми беше крив. Иначе си ляга в 7-7.30 и сутринта пак става към 7. Ако мога да го наглася да ляга в 8.30 и да става в 8 ще се наспива и нема да е крив, но явно ще иска време да свикне.
Количката ти е чудесна и ми харесва че може да е обърната към теб, но незнайно защо съм се насочила към бейбизен и еегобейби. Харесах и тази, но за нея трудно ще се намерят аксесоари.
https://www.tkmaxx.com/uk/en/kids+toys/baby+nursery/nursery+baby … roller/p/72623434

Общи условия

Активация на акаунт