Паралелни връзки

• 15 165
  • 308
  •   1
Отговори
# 135
Ох, Луна, разби ме от смях с тоя коментар Joy

Иначе според мен има мъже, които мислят точно по този начин. То сигурно има и жени, които искат един да осигурява стандарта, друг да слуша проблемите, и трети да докарва оргазмите Joy

Лъвице, както винаги си право в десетката.
А Gentleman1 нека си мечтае за такава, но такова животно по нашите географски ширини не знам да има.

# 136
  • София
Верните и предани съпруги какви ги вършат... Wink

Каквото за едните, същото и за другите.

# 137
На мен лично ми е любопитно от къде намират време и сили да въртят с месеци и години паралелни връзки. И каква силна памет трябва да имаш, за да си покриваш следите и да не те хванат. Или ако другата страна е наясно - как така го приема за нормално. Въобще, доста въпроси имам...

# 138
На мен лично ми е любопитно от къде намират време и сили да въртят с месеци и години паралелни връзки. И каква силна памет трябва да имаш, за да си покриваш следите и да не те хванат. Или ако другата страна е наясно - как така го приема за нормално. Въобще, доста въпроси имам...
Мъже бе, мъже. На всичко са готови само и само да получат малко секс. Колкото се може от повече жени. Като котараците. Такава им е природата, ко да ги праиш....и на тях не им е лесно 😄

# 139
Хора -  не само мъже и не само жени.
Лакомите очи са неутолими, неуправляеми от собственика им. Женски, мъжки. А който не си управлява очите, те го управляват. Видят, искат, вземат, но не знаят какво да правят с взетото, очите им от своето недоволни, все шарят, искат...

# 140
За поддържане на дългогодишни паралелни връзки вероятно и двамата съпрузи прекарват достатъчно време разделени един от друг (поради служебни задължения най-често), имат висок праг на търпимост и си имат доверие, или по-скоро им се иска да си имат (заравят глави в пясъка, така е по-лесно), обичат се и се уважават (или така маскират комфортен статус).
Останалото е трудно да се скрие, особено ако всичко се извършва в определено населено място. Все някой ще те скива с любовницата, не дай Боже тя сама да изпее.
Не ги разбирам хората с любовници - ако не се кефиш на жена си - разведете се, не е ок да я унижаваш по тоя кофти начин.
Когато един зрял човек взема решението да се ожени, да съгради дом с деца, би следвало да държи на думата си, в противен случай си плюе в лицето.

# 141
Изневеряват не само мъжете. И не може всеки недостатък или откровена глупост да се обяснява с пол, характер или човешка природа. Напротив, ако си ЧОВЕК, то си надмогнал някои инстинкти, или не си играеш на семейство, като знаеш, че ще нараниш други хора, които с нищо не са го заслужили.

# 142
Така е, и за жените се отнася същото. Носенето на отговорност е всеобща и няма пол и възраст. За възрастта може би някои неща се научават с годините, опита и възпитанието.

# 143
Ако всички участници са Ок, или просто първата връзка не я бива, но е по-сигурна, а другото е само за удоволствие и разнообразие.

# 144
*

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 11:01 от Анонимен

# 145
А половинката ви наясно ли е, че сте в паралелна връзка? Вие хубаво нямате против да има тя/той, но те знаят ли?
Ако е със съгласието на двете страни, за мен автоматично ставате не двойка, а просто съжителстващи заедно за удобство.

# 146
Ако е със съгласието на двете страни, за мен автоматично ставате не двойка, а просто съжителстващи заедно за удобство.
Не съм сигурна, че има разлика.

# 147
Аз съм имала любовник, защото съм се чувствала нещастна с мъжа ми, с любовника бях още по-нещастна и се разделих с него. По принцип съм планирала и да се разделят с мъжа ми ( да избягам, че с него нормално не може да се раздели човек), но на този етап е невъзможно. Така че на въпросът за паралелните връзки не съм останала с впечатление някой някой да обича...просто човек има някаква нужда и се обърква, но вижда, че и там не е това, от което има нужда. Предполагам, че паралелни връзки имат хора, които изобщо не стават за връзка, например себе си определям за такъв човек...

# 148
*

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 11:02 от Анонимен

# 149
Негативно мнение нямам, не ме интересува. Вие очаквате негативно мнение. Просто опитвам да си обясня подобни отношения.
Ми това си е едно мижане (широко затворени очи), всъщност не е решение, а замитане. Залъгване, самозалъгване, но щом сте ок и двамата, значи всички са доволни. В един момент обаче винаги се намесват "другите" партньори и поискват повече за себе си (грижа, внимание, отношение) и става мазалак. 

Общи условия

Активация на акаунт