Паралелни връзки

• 15 148
  • 308
  •   1
Отговори
# 180
Много сте тривиални - двама, та двама. Пробвайте да обичате десет паралела наведнъж.
Паралелепипед става направо. Laughing

# 181
Добре де... човек ще обича двама души и всичко цветя и рози.
А когато него го обичат едновременно с друг? Обратната хипотеза?

Ааа не,тая хипотеза не работи.😃

# 182
  • София
Болка от любов Laughing

# 183
Все ще има някой прецакан значи.

# 184
То няма ли секс в един брак... От тая гледна точка, може би е по-добре, че са си намерили другаде, отколкото да стоят нещастни и незадоволени, и да се чудят и жалват защо половинката не им дава вече. Не са първите и последните, които стоят заедно от удобство и интерес.

От опита си в брака ли споделяш?

# 185
Много сте тривиални - двама, та двама. Пробвайте да обичате десет паралела наведнъж.
Така се влюбвах в тийнейджърските години - този е много хубав, влюбена съм. На повечето им се случва в детската, най-много в началото  училище, но аз си бях шматка.

# 186
Аз пък мисля, че си се обичат хората, не е само навик.

То ако стане навик и не си нащрек, ще се издънеш:)
 Колко да се обичат..?!
Повечето паралелни връзки са с трепет и емоции..Физически си в къщи, но емоциите и мислите са някъде там.
Измисляш си всякакви ангажименти за да прекараш време с "другото милУ"
А официалното лъжеш..
Трепва ти за него, когато се" подпали чергата"  и къщата може да се разтури:)

# 187
И на мен са ми непонятни подобни "превключвания" на емоциите, но който си го може, си го може. Щом не ги натоварва. Мен ми се доспива само при мисълта, че трябва да се жонглирам, се съобразявам, ангажирам с 2 "мило"-та.

# 188
Емоциите са такова чудо, без тях не можем. Кой накъде и как залита, превключва, потъва, изплува - това си е неговия живот и решения. И човек много трудно се справя сам емоционално, чак толкоз не му се чудете.

# 189
Ти му подаряваш целия океан, а той се Плиска в чужда вада.

# 190
Бе тебе те знаем, ти ше ги посъветваш, те ако не знаят (за Дренчето). Wink
Като цяло е сбъркано. Човек е роден да обича и да бъде обичан. Тези разфасовки на емоциите на вкъщи съквартирант да ми чисти и топли спалнята, а @екс навън никога, ама никога не завършват добре, па ти ни позволявай да се "чудим".

# 191
Ти му подаряваш целия океан, а той се Плиска в чужда вада.

Що, ще го давиш ли?
Ех, Бази, кскво разбирам аз. Една квалификация не мога да направя, една диагноза като хората.
😀

# 192
Дренчи, не знам, не се мешам. Тук сме в бг-мама, всички можем. Да те оцЕня, ако ползвам реално, тука само си говорим. Не ли, или?

# 193
Някои само се забавляваме с анализаторските умения на знаещите и можещите Wink

# 194
Ич не ви личи да ти кажа, но щом се забавлявате, моля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт