Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от преживяванията на майките?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от преживяванията на майките?
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени майките?
-
Какви са някои от темите, свързани с грижите за бебета?
-
Какви са начините за справяне с ревността при децата?

Целувки на бебока

Дано бързо ни отминат, че каквато съм станала милостива само ми се реве като го гледам
/ но явно моя човек е с характер. Аз малко и едни такива гърди имам...колката две глави на Слави

Ремонта се надявам тези дни, уж да свърши защото аз по принцип съм си нервна пък сега ......
горкият ми мъж
. Прегледаха ме и казаха, че ме оставят. Беше 6ч. И така - в предродилна, болките не бяха никак силни на интервал 6-7 мин. Имах 3 см разкритие. Решиха да ми спукат мехура. Искам да ви успокоя, не се усеща въобще. Обаче, проверката за разкритие си боли доста
Увериха ме, че е напълно нормално бебе ( все пак се роди 14 дни преди термин). и всичко му е наред, само е с по-малки размери. Следващата процедура от раждането беше най-неприятната - следваха шевовете - много болеше.( Имам само вътрешни шевове). Не ми правиха епизиотомия, слава богу. Отново ми показаха Ради, но мен така ме болеше....