Както е в семейството на Ела. Баща ѝ отдавна е спрял да обича майка ѝ и си има любовница.
Илкер според мен се влюби в Ела, когато тя го попита каква е неговата мечта. В колата му сподели нейната - любим мъж, дете, кариера. Нормалните и хубави мечти на едно малко момиче, чийто живот тепърва започва.
Илкер на 35 години пожела това невинно, сладко, малко дете и го завоюва бързо, защото Ела също се влюби силно и най-важното му повярва. Не подложи на съмнение нищо от това, което той ѝ каза, защото любовта е доверие, нали? Той не мислеше за последиците, просто ѝ се наслаждаваше. В момента, в който тя реши да разкаже всичко на Ирем, той пиян и разярен, реши да я премахне. Втрещи ме, когато каза, че ще изпрати цветя за погребението ѝ, а сестра му го поправи, че момичето е още живо. Безумно глупаво ми се вижда, че хвърли окървавения пуловер в близост до дома им и не почисти вилата в Рива, където я преби. Явно не очакваше, че толкова бързо ще стигнат до него.
"Как ще се развият отношенията между възрастните в историята имам някаква идея. Всяка майка ще се бори за да защити детето си. Бащата на Ирем ще му се наложи да заеме страна в тая битка, за да защити своето дете и справедливостта (ако съдя по думите на Асланту в едно интервю) Виж, тримата млади в историята ми са мъглявина. Единият - психопат, нарцисист.. Въобще не оставям вратичка за някакви по-нататъшни отношения между него и Ела. След такъв "спомен".... Бррр.."
Алекс,

Майката на Ирем ще плати на майката на Ела голяма сума, за да оттегли жалбата си.
Илкер ще излезе и ще трябва да си поеме отговорността за стореното по един или друг начин.
"Според това, което Асланту казва в интервю героя му ще се види принуден да избере страна в битката между двете майки, като в един момент ще търси и той истината за случилото се (видя се в серията че изобщо не одобрява идеята за брак между дъщеря му и Илкер.. Предполагам като баща на дъщеря в един момент ще изпита солидарност с Бахар (майката на Ела), не изключвам и някакви чувства да се намесят."
Ще търси истината, за да може да убеди дъщеря си, че се заблуждава за Илкер. Ще се срещне с майката на Ела, която ще му разкаже подробности, които той и дъщеря му не знаят, предполагам.
Много ми харесаха всички актьори и ще го следя с интерес!