Отговори
# 675
Алекс,Блу и Гости, Sparkling Heart

Скрит текст:
Първото, което ми направи впечатление - подчертаха възрастта на Илкер - 35 години. С Ирем имат 6-годишна връзка, през която ту се събират, ту се разделят. Не смятам, че в тези отношения от страна на Илкер има любов и страст. Тя изглежда влюбена в него и точно това тревожи баща ѝ, който като мен не вижда любов в избранника на дъщеря си. Затова ѝ казва, че може да се откаже и в последния момент. Трудно се живее в брак, в който единия съпруг не обича достатъчно.

Както е в семейството на Ела. Баща ѝ отдавна е спрял да обича майка ѝ и си има любовница.

Илкер според мен се влюби в Ела, когато тя го попита каква е неговата мечта. В колата му сподели нейната - любим мъж, дете, кариера. Нормалните и хубави мечти на едно малко момиче, чийто живот тепърва започва.

Илкер на 35 години пожела това невинно, сладко, малко дете и го завоюва бързо, защото Ела също се влюби силно и най-важното му повярва. Не подложи на съмнение нищо от това, което той ѝ каза, защото любовта е доверие, нали? Той не мислеше за последиците, просто ѝ се наслаждаваше. В момента, в който тя реши да разкаже всичко на Ирем, той пиян и разярен, реши да я премахне. Втрещи ме, когато каза, че ще изпрати цветя за погребението ѝ, а сестра му го поправи, че момичето е още живо. Безумно глупаво ми се вижда, че хвърли окървавения пуловер в близост до дома им и не почисти вилата в Рива, където я преби. Явно не очакваше, че толкова бързо ще стигнат до него.

"Как ще се развият отношенията между възрастните в историята имам някаква идея. Всяка майка ще се бори за да защити детето си. Бащата на Ирем ще му се наложи да заеме страна в тая битка, за да защити своето дете и справедливостта (ако съдя по думите на Асланту в едно интервю) Виж, тримата млади в историята ми са мъглявина. Единият - психопат, нарцисист.. Въобще не оставям вратичка за някакви по-нататъшни отношения между него и Ела. След такъв "спомен".... Бррр.."

Алекс, Sparkling Heart с болднатото съм абсолютно съгласна. Ела ще иска да си отмъсти. Във фрага ми направиха впечатление очите ѝ, когато се събуди. Илкер ще си плати, струва ми се, с лихвите. Ирем няма да повярва, че той го е извършил и ще иска да продължи да бъде с него.

Майката на Ирем ще плати на майката на Ела голяма сума, за да оттегли жалбата си.

Илкер ще излезе и ще трябва да си поеме отговорността за стореното по един или друг начин.

"Според това, което Асланту казва в интервю героя му ще се види принуден да избере страна в битката между двете майки, като в един момент ще търси и той истината за случилото се (видя се в серията че изобщо не одобрява идеята за брак между дъщеря му и Илкер.. Предполагам като баща на дъщеря в един момент ще изпита солидарност с Бахар (майката на Ела), не изключвам и някакви чувства да се намесят."

Ще търси истината, за да може да убеди дъщеря си, че се заблуждава за Илкер. Ще се срещне с майката на Ела, която ще му разкаже подробности, които той и дъщеря му не знаят, предполагам.

Много ми харесаха всички актьори и ще го следя с интерес!

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 23:35 от Mira07

# 676
Марги, някои ги правя аз, не ми се получават така изчистени и ясни, но нямам много време и  почти винаги ги взимам от tumblr, pinterest и им променям размера, цветовете, констраст или нещо друго, за да си подхождат и да не се различават, а да са си като комплект. Просто аз съм си така. В pinterest намирам повече изображения (там се ровя за home decor, защото обзавеждаме жилище и между другото проверявам и за EdSer и Sen cal kapimi), а в tumblr съм си харесала няколко блога, които споделят просто невероятни gif-чета,с кристално качество, субтитри и т.н. и си ги съчетавам, правя си предварително поста за сутринта, например. Аз си харесвам да са все от една сцена, но пък като намеря нещо общо между различни епизоди ми харесва още повече. Преди се занимавах много с gif-чета, tumblr и т.н., но вече почти не, да не кажа изобщо, не ми остава време от работа, лекции, малкия.. пък и като има такива прекрасни gif-чета, няма смисъл просто. Покрай темата се запалих пак да влизам из сайтовете, да разглеждам, да се ровя. Просто обичам да ми е премерено украсено, да не се натрапва, но и с малко украса както с гифчетата, всичко се променя, а и вие казвате, че ви е приятно, което ми е основната мотивация. 😀 пак се отклоних, ама.. Забелязала съм, че Диди споделя само нейни gif-чета с нейн editing, тя си има нейн стил, който няма как просто да не го познаеш.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 23:39 от Есенна магия*

# 677
Бая говорихме на Масума в туитър и знаейки химикала на Сърма мисля,че Илкер е виновен,но някои мислят,че нарочно е направено да се мисли,че е Илкер когато изгледам ще дам преценка за съжаление сериалите на Сърма винаги ме преследват....
А Серкайчо съм го гледала само в Афили Ашк голям симпатяга и много позитивен....не очаквам героя му да ме хване за гърлото както стана с Дженк,но ще метна око Сърма прави силни герои....
Прекрасна песен е това поздравявам ви въпреки,че клипа не е нищо особено!

# 678
  • Пришълец
Магия, мерси за разясненията. Старата версия на БГ мама позволяваше като проследиш адреса на дадено изображение да разбереш и кой сайт е използван за направата му или откъде е взето в готов вид. Точно през онова време се научих (крадвах си по някоя идея от съфорумки) после ми стана безинтересно, но сега пак започнах да проявявам любопитство. Твоите са винаги комплектовани и оразмерени. На Диди също ги разпознавам - много и различни, за всеки по нещо.
Знам, че не за пръв път повдигам въпроса, но наистина прави впечатление и вече не се сдържах да попитам направо каквото ме интересува Joy

Аз свалям откъс от сцена, избягвам цял епизод, за да не си усложнявам живота и ги правя гифчетата онлайн. В мой стил пък е да накълцам поне няколко от конкретния момент /едно ми е крайно недостатъчно/ Joy пък да не говорим колко обичам видео, състоящо се от предпочитана сцена озвучено с любима музика. Heart Eyes

# 679
  • Кърджали
Диде
Скрит текст:
за мен няма съмнение, че Илкер го напрсви. Показаха как посяга със стола към Ела, а и докатомсваляше окървавения си пуловер даваха как си спомня гласът ѝ,ужасена, как тя му се моли да спре
Не знам ще търсят ли начин да оневинят героят, но за мен единственото "оправдаващото" е да се окаже шизофреник нещо.Не че го оневинява, ама.. Казват че във всеки живее по някакъв злодей, ама това негпвпто беше прекалено жестоко... Още изтръпвам като си спомня.
Определено този герой доста ще бъде коментиран...

# 680
Бая говорихме на Масума в туитър и знаейки химикала на Сърма мисля,че Илкер е виновен,но някои мислят,че нарочно е направено да се мисли,че е Илкер когато изгледам ще дам преценка за съжаление сериалите на Сърма винаги ме преследват....
А Серкайчо съм го гледала само в Афили Ашк голям симпатяга и много позитивен....не очаквам героя му да ме хване за гърлото както стана с Дженк,но ще метна око Сърма прави силни герои....
Прекрасна песен е това поздравявам ви въпреки,че клипа не е нищо особено!

Диди, Sparkling Heart също смятам, че Илкер е виновен. Дадоха как замахна със стола към Ела. Изхвърли я от червената кола. Прибра се с кървавия пуловер и най-важното - мислеше, че е умряла. Ако е невинен, щеше да се изненада какво се е случило с Ела и да не предполага толкова бързо фатален край.

Чаалар Ертуурул, Алп Навруз и бащата на Ела бяха братя в "Г-жа Фазилет и нейните дъщери". Заради Чаалар и Бурджу Йозберк започнах "Афили Ашк" и там Серкай много ми хареса. В "Мистър Грешен" пак игра приятел на главния герой - добричък и забавен.

Тази му роля направо ме изуми!

Алекс, Sparkling Heart видях, че написа същото, но няма да редактирам. Само ще добавя, че беше пиян като мотика, ако това може да го оневини. Явно много държи на този брак и направи всичко възможно да спре Ела. Истински ужас! Още съм под влияние на видяното и не мога да мисля за нищо друго в момента.

# 681
На Диди също ги разпознавам - много и различни, за всеки по нещо.
Знам, че не за пръв път повдигам въпроса, но наистина прави впечатление и вече не се сдържах да попитам направо каквото ме интересува Joy

Напоследък за нищичко нямам време да видим как ще наваксам и с кое по напред Sweat Smile
За Масума ще видим аз съм казала,че не винаги нещата са както изглеждат относно Сърма.Идеите и са много добри,но Авшар не и ги остави да ги развие а пък Голд изглежда и дават това право.

Ох не мога новина от последните секунди боже дано не е вярно вече наистина имам страх от мене си....
Филма в който щяха да играят заедно Керем и Серенай беше се разпаднал обаче сега пак решили да го заснемат Серенай е записала песен в студио.Говорят,че на мястото на Керем ще вземели Озан Долунай...Боже мили това някакво наказание ли ще е за мене? Подигравка?
Но при мен всичко е с обратен ефект ама това ще е прекалено!!!

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 00:29 от x BlackRose x

# 682
  • София
Всяко нещо се връща в живота. Това, което Серкан правеше на Еда, сега Еда не забравя да му го върне.  Не прави това, което не искаш на теб да направят.
https://www.instagram.com/p/CLtPEA1j6M4/

# 683

Добро утро, мили момичета! 💛
Пожелавам ви ползотворен ден, изпълнен с много усмивки и радост! 💙
Още съвсем малко остава и ще получим отговори на всички въпроси, които си задаваме за любимите Еда и Серкан. Не мога да чакамм! 💛

# 684
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

# 685
Искрено моля да се впишете в страниците до осем защото искам да пусна темата аз има нужда от леки поправки и стайл за баба Марта.

# 686
Диди, знаеш, че 3 страници не могат да ни притеснят, за нула време ще се изпишат. 😀

# 687
  • Пришълец
Ок, ще сме мааалко по-пестеливи откъм коментари, Диде, за да можеш ти да ни пуснеш празнична тема Sweat Smile

Искрено моля да се впишете в страниците до осем защото искам да пусна темата аз има нужда от леки поправки и стайл за баба Марта.

# 688
Каква е тази история със Селена Гомез, всички фенове я карат да гледа сериала, съответно феновете на Почукай на вратата ми призовават феновете на Селена Гомез да гледат сериала....

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 09:07 от kukli4ka456

# 689
Добро утро мили Дружки,:joy:Heart

Благодаря ви за всички постове, снимки и инфо за Любимците ни. Просто вече
                                      нямам търпение, но мисля че целувката ще е последния кадър и няма да разберем
                                      скоро какво се случва. Все си мисля, че Серкан ще изяде шамарите след целувката,
                                      всъщност това ще бъде истинската Еда, която познаваме. Какво й причини Серкан
                                      направо не е истина. Аз питам и то не без основание как ще изближе л.....а, които
                                      натвори. СЦ да му мислят.Stuck Out Tongue Winking Eye
                                      Ели мамма да ти е Честит празника, малко е на патерици, но вчера не можах да пиша.
                                     Желая ти много здраве, късмет и много, много, много щастие.HeartFlowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover
                                     Излизам по-късно пак ще се включа, на всички вас един ползотворен, спокоен и слън-
                                     чев ден.Smile

Общи условия

Активация на акаунт