Отговори
# 390
  • Кърджали
Превод
Еда:Довиждане, Серкан Болат
Серкан :Какво правиш?
Еда :Довиждане!
Енгин:Още не си забравил Еда, нали?
Серкан : Не ми излиза от ума
Еда :Любовта е забранена
Мело: Искате да приготвите специална храна за Еда и искате да я доведем там, така ли?
Селин :Какви ги вършиш, Серкан?
Дениз: Със собствените си уши ли искаш да го чуеш. Обичам Еда, влюбен съм в Еда
Серкан :Джерен?
Джерен: Серкан трябва да говорим, важно е
Серкан :Катп се доближи усещам аромата ѝ, и без това всичко става с аромата ѝ, дпри не разбирам какво е...
Еда:Какво търсиш тук?

Май Джерен ще развали играта на Еда. Ама за добро ше да е този път. Като гледам целувката

# 391
  • Плевен / София
Серкан ще добие смелост да си признае чувствата? Съвсем объркано стана и с тоя фрагман 😀
Той досега не призваше да има чувства към Еда....А дано....

# 392
Ето и фрага със субтитри Hug
https://ok.ru/video/2156865325580  

Последна редакция: вт, 23 фев 2021, 21:10 от ally.yor

# 393
Май, май Джерен ще каже на Серкан да играта на Дениз и Еда.. 🤔
И аз така си помислих , СЦ да я реабилитират , че последните серии беше много неадекватна и дразнеща
само, че с това как помага на Еда
Ами мисля си ,че Серкан вече много иска да си спомни и от ден на ден разбира ,че истината не е точно , каквато му е разказана , освен това макар да не разбира ,че пак е влюбен , думите на Джерен ( ако му сподели какво става наистина ) ще му дадат смелост , че Еда все още го обича и ще признае ,че и той макар да не си я спомня , е много запленен от нея и ще се осмели да я целуне .Изразих се малко объркано , сори Joy

# 394
  • Кърджали
Сега така хубаво си призна какво чувства пред Енгин че само дето не изкрещя влюбен съм в тов момиче. Не излиза от ума ми, усещам нсякъде аромата ѝ...
Селин може да си купува билет за Марс. Еднопосочен.

# 395
Днес нали ми върви на криво,  та в този дух  с тези коли дали няма да стане някой инцидент?

# 396
Джерен, мислейки за собствения си *** и гледайки само нейния кеф, такава услуга ще направи на Еда, че не е истина.
Това преследване с колите само да не завърши в някоя канавка, че мога много да си въобразявам и целувката на кого ще е сън 😆 Това няма да стане, споко.
Дениз и да крещи, и да не крещи.. Еда е чуЗда булка, а пък ако разбере, че и саксийката й е обрана, дали ще я иска 😆
Добре, този път ми хареса, но той не е втори, а трети фраг, сигурно за това.
Еда с какъв парфюм е, че мирише навсякъде на нея? Явно е като подвижен ароматизатор за Серкан 😏
Следващата картинка няма нищо общо с харесването. Не ги познавам тези, харесва ми енергията около тях просто.
Дори си мисля следното - да сложа канаколит или С200 в гланца/червилото на момичето и като целува този господин, да останат залепнали. Изглежда й харесва, не за друго 😏

# 397
  • Плевен / София
Днес нали ми върви на криво,  та в този дух  с тези коли дали няма да стане някой инцидент?
Тц...Не може....В краен случай, само ако при този инциден не му се върне паметта на Серкан Болат...

# 398
Ако му се върне паметта и ако се заобичат какво следва от тук нататък? Нали трябва да има интрига?!
Лека нощ от мен къзлар Nature Last Quarter Moon With Face

# 399
А , никакви тежки произшествия , ние не сме тежка драма !
Лека катастрофа , Серкан си спомня всичко , сега Еда е забравила ( т. е преструва се , той го заслужава ) и наистина ставане Почукай на главата ми Joy

# 400
Умирам от любопитство! Каква ще е реакцията на Еда след целувката?

# 401
Алекс, благодаря за превода. Али за субтитрите на клипа също благодаря. Hug
Мело пак ще се включва в плановете и то  с голяма роля. Grinning
Може би Джерен като му каже за играта ще добие кураж нашия, че все пак тя не е забравила любовта им и не се е отказала от него, както си мислеше.
Много интересно, Серкан и разговор за чувствата му с Енгин, настройките се сменят сами вече и това ми харесва. Heart Eyes Гледам я тази целувка, гледам я и не вярвам на очите си, че Серкан я целува, но е страхотно. Дали ще му удари шамар или ще е изненадана чак безмълвна, или пък и тя ще го целуне? Smile
Дениз и Селин може да се хващат двамата и да заминават, струва ми се обаче, че няма да се отървем скоро от него. Sweat Smile

# 402
Това феновете са опасна работа❤🔥

# 403
Умирам от любопитство! Каква ще е реакцията на Еда след целувката?

Дали няма тя да е финалът и ние да си останем с чакането до 6 март ? Grin

# 404
  • Кърджали
200 процента.
Но до последно ше ме е страх да не се окаже пак мечта. Докато не го видя с очите си няма да повярвам.

Общи условия

Активация на акаунт