Ако не ствава лесно забелването и кожичката е тясна - не пипай в никакъв случай!!!!!Питай хирург да видиш какво ще ти каже.Сина ми имаше такъв проблем.Правихме консултации и специалистите казаха да не пипаме.А от реванола как се зачерви ..не е работа :bad-wordsКато стана на 4 г му направиха пласт. корекция ,а не обрязване,за 10 мин. работа ,но с пълна упойка.След 1 час си бяхме в къщи.Ако сте по -лекия вариант може и със забелване да се оправите , нооо от хирург.Такива бели стават от забелване не както трябва,че ..... не ми се приказва.Не дай си боже да се стигне до загуба на чувствителност!Много се радвам за Жасмина!

ЛаДиДа пий осцилококцинум ,чай,прави си гаргара с чай от лайка и сода.
Малееееее тоя вирус е такъв гаден ..
Натръшка ни всички.АНИ така е като има по-голямо дете в къщи -мъкне болести от училище.Но поне кърмените бебета по-леко карат.
Топчето не е на МИА,а на Иван на Имар!
иска си цицата. Така успях да набутам около една чаена лъжичка, а си бях сипала в купичката 2. Реших да не го тормозя повече, че да не го откажа съвсем и му дадох цица и той доволен и щастлив, дори пускаше отначало зърното и ми се хили. Сладура на мама! Утре сме на ваксина. Последната ДТК. 

За забелването нямах предвид случаи като вашия ,когато лесно може да се направи това от вас.Имам предвид това ,което Кабранска е обяснила.Ние бяхме така с много тясна кожичка и тогава ако напъваш да забелваш може да стане беля.
Ха сега де, какво да правя?

така изненадахме всички в къщи че ей такива очи отвориха

тъй като от другата седмица в мрачната Белгия, няма да има време за разходки докато мама е на работа.
това е за подмазване,ама къде са и на Хриси хубавите дебели бузи...............
, все съм на педал и не ми остава време/ времето е хубаво и по цял ден сме в парка.
. Дръпнал е с 2 см. /което уж е нормално/. Ние за сега сме на кърма
, но сигурно ще мина и на АМ. Но иначе нито реве, спи си нормално по цяла нощ от 20,30ч като го сложа се събужда чак в 6,30 или 7,30 часа. Аз все се успокоявах, че ако е гладен ще плаче или ще се буди, но не. Моля споделете нормално ли е да качи само 200 грама за един месец?????
това топче или да го изакате
и всичко да е наред.
.