Деца на пролетта са МАЙ-чета, обичани, красиви зайчета!

• 19 755
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
Сиска една мама мисля,че Юнос пращаше на мейл много подробни таблици за захранването.Кое по колко и кога.Пиши и да ти я прати ако не аз ще я търся да ти я пусна.
Страйпър ,мерси за интереса.Само това чакам и ще почна да пускам снимки.
Олче -чудесно е че всичко с чурата ви е наред Laughing

# 121
  • Бургас
Честити 5 месеца на бебе Ивайло (ndv) и беба Ивайла (desiiv)! Да папкат и да пълнят догоре пампите! smile3521 newsm51
Аз след малко тръгвам най-накрая! Направо каталясах днес! А и на всичкото отгоре като гледам навън какво слънце пече, а аз завряна в този офис! Crossing Arms smile3515 smile3516 Още час обаче и се прибирам и ще се метнем с Краска да мерим бургаските улици! Mr. Green

Аз имам една питанка: колко хранения на ден имат бебчетата ви? Ние сме със 6 хранения на денонощие. Една моя приятелка, която също роди май, ми казва че вече минали на 5 хранения. И си викам и вие да не сте така, а само моя гладник да плюска по 6 пъти на ден.
Ние сме с 5 хранения на денонощие. За което съм много доволна, разбира се!
Айде, времето за почивка изтече! Оставям ви! Довечера пак!  Hug Heart Eyes

# 122
Здравейте....аз тоя път  ви изненадвам от служебния вход/влизам през пощата и от опцията отговори на ЛС,че през официалния нещо пак не става/Днес и в Пловдив е пролет и за моя най-голяма радост милите Пловдивски мами Миленка/змейковица/ и Ани/Духи Пухи/ми дойдоха на свиждане.....то аз вече съм почти във форма,но още ми е малко трудно обуването на обувки  и дългото ходене...Искам специално да им благодаря за жеста...и обещавам в най-скоро време да се присъединя към масовите градински кърмения....Но какво мислите научих...че докато аз се лекувам вкъщи са ни завлекли момата Thinking-дон Антон/на Духи Пухи/ ни е задигнал принцеса Калина/на Змейковица/ и вече и за ръка се държат.... CryЗа невярващите-прилагам и пресен снимков материал/малко ни е кофти качеството,ама с телефона снимах/
...ама така е като блеем....Но нищо,като гледам няма да останем без мома....
siska79,след картофеното пюре/или оризовата каша/ вкарваш още зеленчукови пюрета,после плдови и така поне аз смятам да захранвам....Ако нещо те притеснява-пиши ми на ЛС
Честит празник на адашите- Ивайло (ndv) и  Ивайла (desiiv)! Да са живи и здрави имного послушни...

# 123
Катя – много ми допадна идеята за ветроходния отбор –то ние с таткото го тачим и практикуваме от време на време тоя спорт – а пък и на малчо няма да му се размине:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54938&photo=19
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54938&photo=20

И ние сме фенове на ветроходството и миналата година си купихме лодка. На тази снимка сме с баща ми миналото лято

# 124
Аз не съм прочела няколко страници назад, ама имам бързо питане  Blush
Тия сокове как ги давате? Аз се опитах да дам на 2 пъти по една лъжичка сок от ябълка (прясно изцеден), ама правим една кисела физиономия и плюе. 1 мл не е глътнал..Пък аз мислех да давам по 1-2 лъжички тая седмица...
Така ли го давате или го разреждате нещо? Да не би пък да не съм разбрала нещо... Ябълките са червени, сладки.
Сори, че така набързо питам, ама ревеееем и все чета, чета...и заспивам преди да пиша  Hug

# 125
Момичета....таблиците на Ели със захранването са на адрес

http://geshevi.free.bg/maiski

Ако Олчето иска може да сложи линка в началото на темата
При линковете с албумите и т.н

Иначе.....днес след ортопеда....всичко си ни е ОК
Доктора много свеж, показа малко гимнастика.....изкефи му се на Мони, че стъпва правилно, а не на пръсти.....но каза да не  прекалявам Simple Smile и да не го повдигам да седи за повече от минута....

Отивам да слагам масата Simple Smile

П.С.
НОВО 20....... Пуснеш ли детето на ясла преди да е направило две......ти спират майчинството....като систематизирам инфото и видя накъде духа вятъра ще ви го постна изцяло
засега само темите....ако на някой му е интересно
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=127313.new#new
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=131573.0
http://odit.info/forum_openthread.php?ThreadID=33054&ForumID=3

# 126
Сега гледах по новините,чеще въведат нов имунизационен календар и ще сменят ваксините/с по-хубавите/.Дано да стане по-скоро,че да не се набутвате с парички/за тези дето си ги купувате,де/...

# 127
Юнос голям сладур твоя Никола  Heart EyesА с тия яхти направо ме разбихте.МНого готино и много сте смели,щото мен ме е страх де Blush
Калина много сладурски чорапогащник има.. Heart EyesСамо не ми казвай,че е от чужбинско ?
Хайде и ние два чужбински тоалета

тая от вчера

а тая от днес.Обърнете внимание на втория чорапогащник,малко ни е голям ,ноооооо е от тънките Wink

# 128
  • София
Вики,
И аз е следя темата от известно време, ама още е голяма обърквация.
Ще помоля колежките от човешки ресурси за помощ, да видя те какво ще кажат.
С този чорапогащник Калина е голяма мадама. Ох в дилема съм - Коя да е снахата  newsm78
По този повод ето 2 снимки и от нас

# 129
  • София
Здравейте мами от нас,ние днес не сме писали,че цял ден бяхме навън,а тази вечер направо не се търпим,но аз реших първо да се отчета и после да ходим да се къпем,храним и спим.
 Топчетото и снощи не излезе,да видим тази вечер ако се изака дали ще открия нещо,така ровя,че все едно злато търся.Аз вече взех да се съмнявам дали изобщо го е глътнал,ама и никъде не го открих newsm78
 Олче относно пишлетата,нашата ни я забели педито много бързо и безболезнено,когато Иван навърши 3 месеца.Аз много се бях притеснила,че ще направим някоя беля,защото татито уж забелваше всяка вечер,а аз като видях тя за един месец не беше мръднала.С реванол не съм мазала,но първите дни Иван изведнъж почваше да реве с писък,сигурно го е щипало милото като е пишкал.Сега всяка вечер я забелвам и измивам като го къпем.
 Анна Ева голяма кукла пу,пу,даже нашия момък снощи докато го хранех пред монитора и  стигнах до вашата снимка и като се загледа забрави и за мляко и всичко.
 Вики,това за майчинството и яслите го видях онзи ден,като взех документите за прехвърляне,но си помислих,че тия в НОИ са изтървали ,че става въпрос за пълна държавна издръжка.А то каква била работата,голяма простотия.........
В тази връзка да питам ако има компетентни:Ако детето тръгне на ясла,майчинството което ще е прехвърлено на майка ми ще го спрат,а дали ще ми изплащат 50% от майчинството на мен,тъй като ще ходя на работа?
 За сега е това отивам да се къпем и после дано да заспим,че снощи беше тежка нощ.

# 130
  • София
змейкооооооо, калина пак е страхотна!! и как се гушкат верно  Heart Eyes Heart Eyes

мимоз, ама голям сукман избарахте Simple Smile, и каква е пораснала смаоооо, много ми прилича на тебе, не знам дали мислиш така (не съм виждала татито ви), кукла голяма е!

ето и от нас:

Mиа яде в градинката на театър Ив. Вазов Simple Smile)

ето ни двете:

днес голям преход му дръпнахме... държа се добре Simple Smile и после я възнаградихме с разходка и до пицария, където тя си поспа  Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 04 окт 2006, 22:17 от vaniliaice

# 131
добър вечер  bouquet
обещах снимка с обечките ни

гледам че си говорите за захранване.ние вече трети ден ядем и каша и много й харесва.след като вече се захранихме вече не мисля че е толкова страшно.прекалено много се шашкате Peaceдецата така добре показватпредпочитанията си че направо се изумявам.на моята димана например по никакъв начин не мога дя й натикам пъре с чушка в устата обаче спанака как яде ooooh!така че гледайте си бебчетата и се водете по тях. Hug
спокойна нощ Heart Eyes

# 132
сега като видях, че не съм дала достатъчно информация за нас и направо  doh doh Та  с малко закъснение да доразкажа : Иван се роди на 4 - ти май, а терминът ми беше 29.04. Роди се нормално, 53 см, 4150 кг. Първо дете ми е  Simple Smile Ако нещо пак съм пропуснала ще допълня пак. Снимки: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=44296

# 133
Да се похваля че ДТК днес мина леко. Някой ми го пожела, много благодаря.   Hug Само че голям рев удари като му я биха, но после се успокои и дори и температура не е вдигал.
Сиска за схемите за захранването, прочети тези от сайта, но ако искаш мога и да ти напиша на лични схемата която ми написа моето педи за този месец. Моя калпазанин много не ще да я спазва, но това е  друг въпрос. Само на мама млякото признава.  Mr. Green Днес пак ми направи луд скандал като се опитах да му дам пак малко пюре. Трябва да ми направи някой едно клипче да ви го пусна, голям смях пада от моя страна. То такава борба за гърда не бях виждала.
Юнос, Никола голямо сладурче. а тази играчка дето така упорито я рита какво представлява и какво и е предназначението, че ми се струва интересна?
Крейзи, сокчето аз го давам веднага след като го изцедя със сокоизстисквачката. Но не давам с лъжичка, а с шише, че иначе решава че може и сам да се храни и целия става в сок. А ябълката и Ивко и се мръщеше, но като смесих с морков  - ядеше. Пробвай така. Или с някой по сладък плод.

ЕЕЕ, това за майчинството голяма тъпотия. Че то естествено че като си запишеш детето на ясла и не можеш да тръгнеш веднага на работа. То детето си има период на адаптация, трябва да седи отначало по малко. А после и не дай си боже да се разболее... Те пък тези политици ако дадат нещо и ще ти орежат 10.  #Cussing out

ООО Жулито голяма мадама. Ама ме кефи как им съчетавате чорапогащниците с роклите. аз имам един чорапогащник със смърфчета, който още не съм обувала, но и да обуем, под панталоните няма как да му се видят картинките. А за Жулито, аз да кажа, на мен ми прилича изцяло на татито.  Laughing

А имаме си нова мама, че и адаш. Добре дошли на мама Весенце и бебе Иван.

# 134
АНИ , мерсиии ,мерсииии newsm03  love001 Прилича верно е Sunglasses Браво за ваксината  Peace
Добре дошла на новата мама  bouquet

А това ,с което си игра Никола на Юнос е активната гимнастика.ЧИКО имат такива модели, Фишер-Прайс също.
Много е сладка Димана с обички,ама мен още ме е страх  Rolling Eyes
Забравих да пиша,че и Ева е голяма кукла с тоя сукман  Flutter.Той май е на H&M?

Общи условия

Активация на акаунт